Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, założyłem drugie konto Allegro , mam dodaną umowę paczkomatową inpost na pierwszym koncie ,widzę tą umowę na drugim koncie ale nie mogę wygenerować listu impost paczkomat na tym drugim koncie dodam że na drugim koncie dodałem jeszcze raz umowę i mi się zdublowała , na pierwszym koncie generuje listy i jest ok, Proszę o pomoc Mariusz
@Auto-Moto-Renoma Konto powiązane z Managerem Paczek InPost?
nie miałem powiązanego, ale teraz powiązałem i dalej nie mogę wystawić listu
auto-renoma miałem
ale nie miałem 884-410-028 ale teraz powiązałem i dalej nic
@Auto-Moto-Renoma Weryfikuję sprawę.
przez allegro nie mogłem wygenerować listu , wygenerowałem po zalogowaniu do inpost
dziękuję , poszło
chyba token musiał się zaktualizować
dziękuję, pozdrawiam,
Witam mam znowu problem na koncie AUTO-MOTO-RENOMA teraz nie moge wysłać przesyłki inpost , zaś na koncie 884-410-028 mogę . Mam informację
ShipX token nie został dodany w ustawieniach konta WZA lub jest nieprawidłowy
co Ja mam dalej zrobić, proszę o radę
Cześć @Auto-Moto-Renoma.
Sprawdź proszę ten artykuł.
Upewnij się również, czy nie masz kilku umów z InPost oraz, że z konta AUTO-MOTO-RENOMA próbujesz nadać paczkę na właściwej umowie.
Witam mam znowu problem na koncie AUTO-MOTO-RENOMA teraz nie moge wysłać przesyłki inpost , zaś na koncie 884-410-028 mogę . Mam informację
co Ja mam dalej zrobić, proszę o radę
z umowy inpost Auto-MOTO-RENOMA wygenerowałem przesyłkę z drugiego konta 884-410-028,
ale na te samą umowę nie moge wygenerować przesyłki Auto-Moto-renoma
mam komunikat
Prosze o odpowiedz
@Auto-Moto-Renoma czy zapoznałeś się z przesłanym przeze mnie artykułem?
Nie musisz wklejać kilka razy tej samej wiadomości 🙂
Witam mam znowu problem na koncie AUTO-MOTO-RENOMA teraz nie mogę wysłać przesyłki inpost z tego konta , zaś z drugiego konta allegro 884-410-028 mogę . Mam informację
co Ja mam dalej zrobić, proszę o radę.Mariusz
z umowy inpost Auto-MOTO-RENOMA wygenerowałem przesyłkę z drugiego konta 884-410-028,
ale na te samą umowę nie moge wygenerować przesyłki Auto-Moto-renoma
mam komunikat
@Auto-Moto-Renoma Wracam do Ciebie z informacją. Ze względu na dane osobowe skontaktuj się z nami przez formularz w tej sprawie.
W zgłoszeniu doprecyzuj: jak te umowy wyglądają po twojej stronie? Jaki błąd otrzymujesz, jak próbujesz nadać paczkę na tym drugim koncie? Dołącz również zrzuty ekranu obu umów.