Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kochani pomóżcie.
Nie za bardzo wiem jak się zachować. Wystawiłem telefon używany na aukcji. Zgłosił sie do mnie człowiek który zaproponował jakaś kwotę za telefon. Rozmawialiśmy na czacie , mam oczywiście wszystko zapisane. Umówiliśmy się na kwotę 2150. Zaproponował ze on zalicytuje a ja zakończę aukcje. Ponieważ nie mogłem zakończyć aukcji z taka kwotą czyli 2150. została oferta tego Pana na 1502. Miał po prostu dopłacić brakująca kwotę. Kupujący wpłacił kwotę 1502 od razu po czym nie kwapi się z dopłata reszty według umowy. Od razu po zakończeniu zaczął dyskusje z Allegro i domaga sie wysłania telefonu. Próbowałem kontaktować sie z nim telefonicznie ale bez większego skutku. Najzwyczajniej czuje sie oszukany. W tejże dyskusji Allegro domaga sie wysłania przedmiotu i podanie potwierdzenia. Czy ja moge coś zrobić w tej sytuacji ? Z góry dziękuje za pomoc.
RafalPiasek Nie bardzo rozumiem Twój problem sprzedałeś za 1502 , klient zapłacił to wypadałoby wysłać . Wiążącą jest kwota oferowana w licytacji przez wygranego . Nie pasuje Ci kwota to zwróć kasę i kosekwencje weź na klatę .
Oczywiście tylko jak mam zwrócić kasę? Wyślę mu na konto o gościu będzie sie nadal domagał wysyłki. W Allegro nie mam takiej możliwości.
@RafalPiasek Przecież możesz ze strony banku ściągnąć sobie potwierdzenie wykonania przelewu (o ile masz konto kupującego) i w razie czego masz dokument.