Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mamy problem przy nadaniu przesyłki za pomocą wtyczki WYSYŁAM Z ALLEGRO, kurier: Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka, błąd: Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej. (PROCESSING_ERROR )
(#NP5)
Zamówienie: bd28e700-693d-11ee-b726-eb8ae90bccc9 -transakcja Allegro
@SALAG_SKLEP wyjaśniam to! Dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Mam ten sam problem, tyle że z dpd pickup id zamowienia. eb16f3f0-6c44-11ee-99f0-e59fd30abb46
@SALAG_SKLEP otrzymałam odpowiedź, że problem powoduje to, że nie ma podanego imienia i nazwiska nadawcy. W miejsce "magazyn" wstaw proszę imię i nazwisko (to pole musi składać się z dwóch wyrazów oddzielonych spacją).
@MotoBudny sprawdź proszę czy u Ciebie to również zadziała.
U mnie imie i nazwisko jest poprawne, Dalej nie działa
@MotoBudny a komunikat masz taki sam: "Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej. (PROCESSING_ERROR ) (#NP5)"?
Dokładnie Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej. (PROCESSING_ERROR )
(#NP5)
@MotoBudny oki, dzięki za potwierdzenie! Konsultuję to i dam znać, gdy tylko dostanę odpowiedź.
@MotoBudny wracam z odpowiedzią, w tym wypadku to wymiary przesyłki powodują problem. Wymiary przesyłki przekraczają maksymalną wagę gabarytową.
Tak, super, dziękuję