anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z prawidłowym wyświetlaniem się Tematu: Dodatkowe informacje od sprzedającego mobilnie

Drobnica_Piek
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, mam problem z ustawieniem Przeczytaj warunki --> Zapoznaj się z informacją w Dostawach (jest to po naciśnięciu ikony dostawa) / Dodatkowe informacje od sprzedającego (jest to na samym dole strony jak na załączonym screen) chciałem zamieścić po zmianie regulaminu treść dotyczącą zamówień: jak wygląda realizacja zamówień które wyrabiamy pod dane zamówienie. Okazuje się że tej informacji nie ma w wersji mobilnej a więc informacja na temat dostawy jest ale jeżeli chodzi o Dodatkowe informacje od sprzedającego (jest to na samym dole strony) już nie widnieje ona i jej tam nie ma. Allegro_dostawy_problem.pngAllegro_dostawy_problem_mobilnie.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Drobnica_Piek
#8 Zapaleniec

Allegro_dostawy_problem.pngAllegro_dostawy_problem_mobilnie.png

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Drobnica_Piek sprawdziłąm to i widzę, że wyświetlamy tę informację w aplikacji. Sprawdz proszę, czy po przełączeniu na widok konsumencki (z tego co widzę korzystasz z firmowego) informacja jest widoczna, czy nie. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Drobnica_Piek
#8 Zapaleniec

Proszę sprawdzić poza aplikacją z poziomu przeglądarki mobilnej. Nie z Aplikacji allegro

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Drobnica_Piek wciąż dodatkowe informacje są dla mnie widoczne. Zarówno w aplikacji jak i przeglądarce mobilnej. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Drobnica_Piek faktycznie widać tekst w chrome na telefonie

chrome_screenshot_17 mar 2026 19_22_54 CET.png

oznacz moderatorów