Dzień dobry, mam problem z ustawieniem Przeczytaj warunki --> Zapoznaj się z informacją w Dostawach (jest to po naciśnięciu ikony dostawa) / Dodatkowe informacje od sprzedającego (jest to na samym dole strony jak na załączonym screen) chciałem zamieścić po zmianie regulaminu treść dotyczącą zamówień: jak wygląda realizacja zamówień które wyrabiamy pod dane zamówienie. Okazuje się że tej informacji nie ma w wersji mobilnej a więc informacja na temat dostawy jest ale jeżeli chodzi o Dodatkowe informacje od sprzedającego (jest to na samym dole strony) już nie widnieje ona i jej tam nie ma.
@Drobnica_Piek sprawdziłąm to i widzę, że wyświetlamy tę informację w aplikacji. Sprawdz proszę, czy po przełączeniu na widok konsumencki (z tego co widzę korzystasz z firmowego) informacja jest widoczna, czy nie.
Proszę sprawdzić poza aplikacją z poziomu przeglądarki mobilnej. Nie z Aplikacji allegro
@Drobnica_Piek wciąż dodatkowe informacje są dla mnie widoczne. Zarówno w aplikacji jak i przeglądarce mobilnej.