anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesłaniem pliku csv

kurtynypaskowe
#7 Wielbiciel

Bezskutecznie próbuję przesłać wypełniony plik csv z ofertą. Plik pobrany był jako szablon Allegro. Walidacja zatrzymuje się na jednym elemencie: - Niepoprawn(-a/-e/-y) Marka. Wybierz wartość z listy rozwijanej. Niestety w tym polu nie mam żadnej listy rozwijanej. Jest tylko opcja Wpisz wartość. Niestety wpisanej wartości (w tym przypadku marki własnej) nie przyjmuje. Dziwne jest to o tyle, że w maju br wystawiałem już 50 ofert za pomocą pliku csv i wówczas wpisałem w tym polu swoją markę i bez problemu przyjął. Przyznam, że nie wiem co mam dalej robić. Help Allegro też nie pomaga bo pani konsultantka z uporem każe mi wybrać markę z listy (której nie ma w wygenerowanym przez Allegro pliku) lub odsyła do jakiegoś formularza dodawania marki (czego nie rozumiem, bo nie mam parcia na tworzenie sztucznej marki produktu) Czy ktoś ma jakiś pomysł jak dodać oferty?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@kurtynypaskowe bez szczegółowych danych nie będę mogła tego sprawdzić. 
Prześlij proszę  
plik CSV, dla którego występuje błąd oraz szablon, z którego korzystałeś (może zawierać tylko 1 ofertę, jeśli jest zbyt duży).
Pliki możesz przesłać na adres spolecznosc@allegro.com, w treści wiadomości podaj proszę link do tego wątku na Gadane. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów