Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zrealizować przelewu z Santander na 1,01PLN aktywującego konto. Poniżej screen okienka jakie mi wyskakuje po kliknięciu "wyślij przelew". Próbowałem kilka razy, wczoraj i dziś.
Złączników nie dodasz, nie widać, zablokowane, spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce 😉
@mb_maseczki nie widzę, żadnego monitu od Santandera na temat problemów z płatnościami, więc wszystko powinno być ok. Spróbuj może z innej przeglądarki i daj znać 🙂
Z innej przeglądarki też nie działa.
@mb_maseczki wczoraj faktycznie występowały problemy z płatnościami z Santandera i BNP Paribas. Mam nadzieję, że finalnie się udało.
Właśnie próbowałem i dalej to samo. Dziś rano próbowałem jeszcze z trzeciego komputera i też płatność nie przechodziła.
santander to lipa bo za każdy szybki przelew pobierają 50gr płatne pod koniec miesiąca
@mb_maseczki dobrze, zatem w tej sytuacji napisz do nas tutaj, być może to problem na większą skalę. Pamiętaj również o przesłaniu wszystkich niezbędnych dokumentów, aby aktywować swoje konto firma.
Teraz nie mogę wysłać wiadomości z załącznikami tak jak mnie Pani prosiła, bo wyskakuje błąd... Może na jakiegoś maila?
najlepiej, aby załączniki nie były większe niż 2 - 3 mb.
Załączniki (3) nie mają w sumie 1mb. Dalej nie mogę ich wysłać. Tym razem z innego komputera i przeglądarki.