anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z Santander

mb_maseczki
#7 Wielbiciel

Nie mogę zrealizować przelewu z Santander na 1,01PLN aktywującego konto. Poniżej screen okienka jakie mi wyskakuje po kliknięciu "wyślij przelew". Próbowałem kilka razy, wczoraj i dziś.błąd_Santander.jpg

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Złączników nie dodasz, nie widać, zablokowane, spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce 😉

cloudcloud
Była Moderatorka Allegro Gadane

@mb_maseczki nie widzę, żadnego monitu od Santandera na temat problemów z płatnościami, więc wszystko powinno być ok. Spróbuj może z innej przeglądarki i daj znać 🙂

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

mb_maseczki
#7 Wielbiciel

Z innej przeglądarki też nie działa.

oznacz moderatorów

cloudcloud

@mb_maseczki wczoraj faktycznie występowały problemy z płatnościami z Santandera i BNP Paribas. Mam nadzieję, że finalnie się udało.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

mb_maseczki
#7 Wielbiciel

Właśnie próbowałem i dalej to samo. Dziś rano próbowałem jeszcze z trzeciego komputera i też płatność nie przechodziła.

oznacz moderatorów

dawal50
#14 Krzewiciel

santander to lipa bo za każdy szybki przelew pobierają 50gr płatne pod koniec miesiąca

oznacz moderatorów

cloudcloud

@mb_maseczki dobrze, zatem w tej sytuacji napisz do nas tutaj, być może to problem na większą skalę. Pamiętaj również o przesłaniu wszystkich niezbędnych dokumentów, aby aktywować swoje konto firma.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

mb_maseczki
#7 Wielbiciel

Teraz nie mogę wysłać wiadomości z załącznikami tak jak mnie Pani prosiła, bo wyskakuje błąd... Może na jakiegoś maila?

oznacz moderatorów

cloudcloud

najlepiej, aby załączniki nie były większe niż 2 - 3 mb.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

mb_maseczki
#7 Wielbiciel

Załączniki (3) nie mają w sumie 1mb. Dalej nie mogę ich wysłać. Tym razem z innego komputera i przeglądarki.

oznacz moderatorów