Witam, trzy razy już była próba weryfikacji dokumentu tożsamości poprzez sales center, zdjęcia spełniały wszystkie wymogi, mimo to, za każdym razem wyskakuje komunikat, że przesłane zdjęcie jest niewyraźne. Próbowałem nawet robić zdjęcie innym telefonem - nie pomogło.
@HYDRAULIK-PL Musisz zrobić inne zdjęcie i ponownie je zączyć, żeby mogło zostać zweryfikowane. Sprawdź ustawienia aparatu. Może konieczna będzie ich zmiana, by zdjęcie było lepszej jakości.
Za każdym razem było robione inne zdjęcie, dobre oświetlenie, jakość dobra, zdjęcie czytelne. Więc problem nie może być w zrobionym przeze mnie zdjęciu.
@HYDRAULIK-PL Jeśli otrzymujesz komunikat, że zdjęcie jest nieczytelne, konieczne jest przesłanie innego. Niestety nie mogę pomóc w tej sprawie.
Spróbuj zrobić skan. Ja ostatnio pykłam taki na szybko apką na telefon i przeszło na Payu bez problemu. Choć fakt, że to prywatne konto było. Przy ponownych weryfikacjach na firmowych podobno przez mobywatela można i jest bezproblemowo ale jakoś mi nie zawołali to nie sprawdzałam...