Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mimo trzykrotnych prób nie przechodzę dalej weryfikacji konta sprzedawcy - weryfikacja zawiesza się na kroku trzecim. Próbowałem różnych opcji, różnych skanów dowodu i nic to nie daje. Nie mam też informacji zwrotnej co jest nie tak. Proszę o interwencję.
Ziemko - Akwakultura Rybajka
Cześć @ziemko, dziękuje za zgłoszenie.
Czy jesteś w stanie przesłać zrzut ekranu na trzecim kroku?
A trwa to już ponad 2 tygodnie
Dziękuje Ci @ziemko za zrzuty, przekazałem sprawę dalej do odpowiedniego działu.
Jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę do Ciebie 🙂
Dziękuję.
Przypominam się ze sprawą - cały czas stoimy w miejscu.
@ziemko przepraszam, że czekałeś na odpowiedź!
Aktywacja konta firmowego nie powiodła się, ponieważ masz środki na saldzie w Rozliczeniach z Allegro. Jest to mała kwota, ale blokuje automatyczną aktywację.
Wejdź proszę do zakładki Rozliczenia z Allegro i kliknij [odbierz nadpłatę].
Wybierz jeden ze sposobów zwrotu i wypełnij formularz.
Następnie, gdy saldo będzie już wyzerowane, ponownie wypełnił formularz weryfikacji, teraz powinno się udać. W razie problemów, poproszę o informację.
Dziękuję, mam jeszcze tylko jedno pytanie - mam saldo dodatnie zarówno na allegro (rozliczenia z allegro) - i tu już złożyłem wniosek o zwrot nadpłaty, ale mam też saldo rozliczeń z PayU - zrzut poniżej - czy to konto też mam wyzerować ?
@ziemko nie, tutaj nie jest to konieczne. Chodzi tylko o Rozliczenia z Allegro 🙂
Środki widoczne w zakładce Środki i historia operacji będą możliwe do wypłacenia dopiero po aktywacji konta do wypłat.
Witam. Wracam - niestety mam problem, aktywacji wisi cały czas na poziomie weryfikacji firmy, nie mogę cofnąć tego kroku ani ponownie przeprowadzić procesu weryfikacji - proces utknął w pozycji "cierpliwości, weryfikujemy Twoje dane". Czy można prosić o anulowanie procesu, żeby przejść go ponownie ?
Ziemko
@ziemko poprosiłam o odblokowanie możliwości ponownej weryfikacji.
Wrócę jeszcze z potwierdzeniem, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@ziemko przepraszam, że czekałeś. Poprzedni wniosek został anulowany, więc możesz ponownie przejść weryfikację.
Niestety problem nie zniknął - weryfikacja jest anulowana, ale nie mogę jej ponowić - mam tę opcję nieaktywną:
nie mogę ponowić procesu
Ziemko
@ziemko dziękuję za wiadomość! Zgłosiłam to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@ziemko skorzystaj proszę z tego linku: https://salescenter.allegro.com/registration/onboarding-renewal, aby stworzyć nowy wniosek o weryfikację konta.