Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Masz podany adres odbioru osobistego w odpowiedniej zakładce? https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/punkty-odbioru
Jeśli tak, po oddaleniu mapy powinien się pokazać punkt o tym adresie. Mapa nie może w takim przypadku pokazywać przypadkowego punktu.
Wpisany adres jest prawidłowy, a na mapie pokazuje że jest na torowisku oddalonym o 25km
@matebofirma Nie ma żadnego problemu, mi pokazuje na mapie prawidłowy punkt - ten adres, który podajesz jako adres do odbioru osobistego.
@matebofirma Żadne torowisko. Klikasz w punkt pokazany na mapie i wyświetla się Twój adres. Poza tym punkt pokazuje ulicę, nie tory.
@matebofirma Często tu był opisywany ten problem, kupujący sam sobie sprawdzi miejsce odbioru, nie wiem czy się da zmienić.Może ktoś tu coś podpowie:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4a6df9f8-0556-4b18-8930-68906a58c18e
Spróbuję, rozmawiać chcą dopiero w poniedziałek więc muszę poczekać.
@matebofirma Nigdzie nie musisz pisać - mapa pokazuje prawidłowo Twój odbiór osobisty.
mi pokazuje tak a powinno pokazać punkt koło Piaseczna przy lesie kabackim
Adres wyświetla prawidłowy ale na mapie zupełnie inne miejsce. Punkt odbioru jest pod Piasecznem a nie na Bemowie. Tu jest problem bo wprowadza w błąd.
@matebofirma rozumiem na czym polega problem. Strzałką oznaczyłam punkt odbioru, który powinien się wyświetlać.
Czy mogę Cię poprosić o upewnienie się, że masz ten punkt poprawnie zaznaczony na mapie w punktach odbioru osobistego? Po wybraniu "zmień" przy punkcie odbioru w tej zakładce, będziesz mógł zaznaczyć punkt odbioru na mapie. Jeżeli oznaczenie na mapie w punktach odbioru osobistego jest prawidłowe to poproszę o zrzut ekranu z tej zakładki, skonsultuję problem.
@matebofirma Polecam sprawdzić wszystkie dane na koncie, czy się zgadzają, ostaniami czasy było kilka nieuprawnionych wejść na czyjeś konta przez oszustów gdzie były dokonywane rożne transakcje bez wiedzy właściciela konta. A takie info, ze nie masz pojęcia na temat adresu odbioru osobistego może być przyczyną nieuprawnionego dostępu do konta osoby trzeciej lub ustawienia dostaw będąc w okolicach tego miejsca przez automatycznie ustawianą lokalizacje z urządzenia, która została pobrana z geolokalizacji urządzenia.