Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mogę wypłacić środków z konta allegro, PAYU jest aktywne a Przelewy24 nie.
Proszę o pomoc.
Rozumem że spróbować aktywować Przelewy 24, trwa to 5 dni i żądają skanu dowodu osobistego, był?
@burdzydawid780 a gdzie masz kasę na przelewy24 ? to musisz aktywować tak samo jak PayU, przelew i podanie danych lub skan dowodu zależy jako kto występujesz 🙂
tu masz instrukcję https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wlaczyc-usluge-przelewy2...
dostepne srodki ze sprzedazy mam na payu, dowod osobisty itd bylo robione i jest aktywowane
@burdzydawid780 masz aktywny przycisk wypłać ? ustaliłeś sposób i terminy wypłat ?
podałem konto do wypłąty revoluta, cały proces weryfikacji przeszedł bez problemu a nawet nie widzę przycisku wypłać, piszę ze wyplaty do konta za granica sa 14 dnia miesiaca a dzisiaj taki jest i codziennie przelewy od 4000zl a mam do wyplaty wiecej niz 4
@burdzydawid780 szkoda że nie pisałeś tego od razu, to konto nie zweryfikują 😞
Jak klikniesz zmień ustawienia wypłaty masz aktywne na zielono ?
przyszedł mail że wypłaty są aktywne itp
@burdzydawid780 a kasę masz na PayU czy Przelwy24 bo obydwa trzeba oddzielnie aktywować
w danych do wypłat dostępne środki PayU (kwota) a jak wchodzę w zmień ustawienia wypłat to piszę PayU środki 0
@burdzydawid780 to masz czy nie masz raz piszesz że 4000 zł teraz że 0 zł a nie zmieniałeś konta do wypłaty ? bo przy zmianie blokuje wypłaty na 24h
Nie widać, moderator musi obrazek zatwierdzić.
@burdzydawid780 a może ta kasa poszła, mamy 14 i dlatego znikł ten przycisk one idą automatycznie 🙂
nie dostałem żadnego maila że pieniądze zostały wypłacone z konta, nie znam się na tym dobrze, w zdjęciu które wysłałeś mam to samo z lewej tylko że przelewy są na czerwono nieaktywne a wchodząc w zmień ustawienia wypłat mam aktywne PayU ale na nim 0
A masz ustawione na wypłaty automatyczne czy na żądanie? Może są w drodze a idą do końca następnego dnia roboczego.
@burdzydawid780 Na razie poczekaj proszę cierpliwie. Twoje konto jest w tej chwili sprawdzane, stąd też w tej chwili nie możesz wypłacić swoich środków. Wkrótce problem zostanie rozwiązany i wówczas otrzymasz od nas wiadomość mailową.
Dziękuję. W takim razie czekam na info.
Dodam również że wypłaty są ustawione automatycznie a cała kwota jest ciągle na koncie allegro.
😕😞😡