anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wypłaceniem pieniędzy

Bannerek1
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry, założyłem konto na allegro jak miałem 13 lat i ustawiłem sobie nazwę konta na Sally Pulpet... Nie jednokrotnie wysyłałem wniosek o zmianę danych, jednak za każdym razem jest ona odrzucana. Ostatnio sprzedałem na allegro zasilacz za 160zł i przez nazwę mojego profilu nie mogę wypłacić pieniędzy do banku, ponieważ imię i nazwisko się nie zgadza. Czy mógłbym prosić o jak najszybszą pomoc? Nie chciałbym stracić 160zł z powodu jakiejś wyimaginowanej postaci którą stworzyłem za dzieciaka

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bannerek1 dostałeś od nas wiadomość z instrukcjami co powinieneś zrobić, abyśmy mogli zmienić dane na Twoim koncie, dlatego sprawdź proszę swoją skrzynkę mailową. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Bannerek1
#7 Wielbiciel#

Na mailu dostałem tylko polecenie żeby zmienić dane na koncie, a jak pisałem już wyżej każdy mój wniosek o zmianę danych jest odrzucany. Prosiłbym o jakieś inne rozwiązanie...

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Bannerek1 może szybciej będzie wystąpić do USC o zmianę na tamte dane 😆

A przez formularz się kontaktowałeś 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bannerek1 nie wysyłaj nowych zgłoszeń tylko odpowiedź na maila z instrukcjami, którego otrzymałeś od naszego pracownika 23.07.2024 r. (korespondencja numer 43594981). 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To może być  trudne a może niemożliwe.

oznacz moderatorów