Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry, założyłem konto na allegro jak miałem 13 lat i ustawiłem sobie nazwę konta na Sally Pulpet... Nie jednokrotnie wysyłałem wniosek o zmianę danych, jednak za każdym razem jest ona odrzucana. Ostatnio sprzedałem na allegro zasilacz za 160zł i przez nazwę mojego profilu nie mogę wypłacić pieniędzy do banku, ponieważ imię i nazwisko się nie zgadza. Czy mógłbym prosić o jak najszybszą pomoc? Nie chciałbym stracić 160zł z powodu jakiejś wyimaginowanej postaci którą stworzyłem za dzieciaka
@Bannerek1 dostałeś od nas wiadomość z instrukcjami co powinieneś zrobić, abyśmy mogli zmienić dane na Twoim koncie, dlatego sprawdź proszę swoją skrzynkę mailową.
Na mailu dostałem tylko polecenie żeby zmienić dane na koncie, a jak pisałem już wyżej każdy mój wniosek o zmianę danych jest odrzucany. Prosiłbym o jakieś inne rozwiązanie...
@Bannerek1 może szybciej będzie wystąpić do USC o zmianę na tamte dane 😆
A przez formularz się kontaktowałeś
@Bannerek1 nie wysyłaj nowych zgłoszeń tylko odpowiedź na maila z instrukcjami, którego otrzymałeś od naszego pracownika 23.07.2024 r. (korespondencja numer 43594981).
To może być trudne a może niemożliwe.