anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wypłaceniem pieniędzy

Bannerek1
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry, założyłem konto na allegro jak miałem 13 lat i ustawiłem sobie nazwę konta na Sally Pulpet... Nie jednokrotnie wysyłałem wniosek o zmianę danych, jednak za każdym razem jest ona odrzucana. Ostatnio sprzedałem na allegro zasilacz za 160zł i przez nazwę mojego profilu nie mogę wypłacić pieniędzy do banku, ponieważ imię i nazwisko się nie zgadza. Czy mógłbym prosić o jak najszybszą pomoc? Nie chciałbym stracić 160zł z powodu jakiejś wyimaginowanej postaci którą stworzyłem za dzieciaka

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bannerek1 dostałeś od nas wiadomość z instrukcjami co powinieneś zrobić, abyśmy mogli zmienić dane na Twoim koncie, dlatego sprawdź proszę swoją skrzynkę mailową. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Bannerek1
#7 Wielbiciel#

Na mailu dostałem tylko polecenie żeby zmienić dane na koncie, a jak pisałem już wyżej każdy mój wniosek o zmianę danych jest odrzucany. Prosiłbym o jakieś inne rozwiązanie...

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Bannerek1 może szybciej będzie wystąpić do USC o zmianę na tamte dane 😆

A przez formularz się kontaktowałeś 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bannerek1 nie wysyłaj nowych zgłoszeń tylko odpowiedź na maila z instrukcjami, którego otrzymałeś od naszego pracownika 23.07.2024 r. (korespondencja numer 43594981). 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To może być  trudne a może niemożliwe.

oznacz moderatorów