Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam taki problem iż nie posiadam swojego konta bankowego natomiast mam możliwość przelania środków na konto Taty ale są inne dane przez co nie moge aktywować wypłat. Co mogę zrobić w tej sytuacji ? Pani wplacila pieniążki za aukcje/licytacje na wośp a środki za przesylke trafiły na moje konto allegro, natomiast inpost każe mi uiścić opłatę za przesyłke której nie mogę wypłacić jak wyżej. Prosze pomóżcie bo człowiek chciał dobrze a wyszło to co wyszło.
Najlepiej założyć konto bankowe, przyda się w przyszłości. Inna opcja to wypłata przekazem pocztowym na adres domowy: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
Nic nie zrobisz jak to więcej niż 800zł .tyle raz w m-cu przekazem. Załóż konto jak chcesz sprzedawać.
@slodka235 Tak jak napisali poprzednicy.
1. załóż konto, na konto taty nie wypłacisz.
2. Możesz RAZ w miesiącu wypłacić przekazem pocztowym. Kwota musi być wypłacona CAŁA jaką masz na koncie, i nie moze przekroczyć 800PLN ( tzn jezeli masz na koncie np 650 PLN - musisz wypłacić 650 PLN, jeżeli masz 1000 PLN - nie da rady tylko przelew na konto).
No ja mam do wypłaty 10 zl bo to środki za wysyłke paczki wystawionej na Wośp więc nie powinno być problemu a skoleji na koncie mam komornika więc nie moge zweryfikować konta 😞 .
@LEW433 Przeczytałem ten poradnik ale nie ma w nim informacji czy są jakieś koszty takiego przelewu. Wiadomo jeśli poczta to koszty.
Chodzi mi o to żeby do tych 10 zł nie musiał dołożyć z kieszeni na napiwek dla listonosza.
Każdy chce żyć, możliwe że nie opłaci się tyle przelać. Napisałem że są takie możliwości, właściciel nie może aktywować przelewu na konto bankowe!🤗
@LEW433 Wiem czytałem...☹️
To jest straszne że ktoś musi kombinować jak odzyskać wpłacone 10 zł bo chciał pomóc innym.