Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z wystawieniem podobnych przedmiotów. W lutym ostatnio robiłam i było prosto, wystaw podobny , zmieniałam tylko rozmiar. Teraz wyskakuje sugestia Allegro ze zdjeciem i rozmiarem pirwszego przedmiotu. nie mogę tego usunąć ani zmienić rozmiar na właściwy do tego aktualnie wystawianego. I tak rozmiar przeze mnie nadany jest inny od tego sugerowanego przez Allegro .
@BabskiLOOK Podobną sytuację opisano w tym wątku, zobacz; https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/zmiana-rozmiaru-w-funkcji-quot-w...
Witam, dzięki. To nie rozwiązuje problemu , wystawianie nowego za każdym razem. Chodzi o to,że mam ponad 20 sztuk i każdy w innym rozmiarze. A podpowiedż Allegro ze zdjęciem do każdego rozmiaru zaciąga mi stale zdjęcie z rozmiarem pierwszego, który wystawiłam. Napiszę do nich, jak to wyrzucić lub zmienić rozmiar . Było prosto to przekombinowali .
BabskiLOOK kliknij ,, usuń produkt z oferty ,, i utwór z nowym rozmiarem , pozostałe dane nie zmienią się ,
Też jakiś czas temu miałem ten problem, niestety jedyne rozwiązanie tego problemu jakie doradziło Allegro to uzupełnianie EAN i wtedy dopiero produkty będą inne.