Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Sprzedaję różny asortyment i ze względu na jego podział chciałam założyć drugie konto firmowe na te same dane i NIP - udało się założyć drugie konto, ale w zakładce Moja Sprzedaż pojawia się tylko Allegro Lokalnie. Czy nie mogę prowadzić tradycyjnej sprzedaży na dwóch kontach? Dodam, że na pierwszym koncie sprzedaż cały czas jest prowadzona i mogę wystawiać nowe aukcje i na Allegro i na Allegro Lokalnie, natomiast na drugim koncie pojawia się tylko możliwość wystawienia na Allegro Lokalnie
@coockyfordogs Twoje drugie konto firmowe prawdopodobnie nie jest jeszcze w pełni aktywne, ponieważ proces weryfikacji się nie zakończył. Gdy to się stanie, będziesz mógł sprzedawać bez problemu na zwykłym Allegro.
@coockyfordogs Cześć. Na obu kontach możesz wystawiać przedmioty zarówno na Allegro Lokalnie, jak i na zwykłym Allegro. Konto, z którego teraz piszesz, nie jest firmowe (nie ma na nim numeru NIP, nie rozpoczęto weryfikacji). Musisz aktywować swoje konto firmowe.
Z formularza wystawiania na Lokalnie możesz przejść do wystawiania na Allegro przez kliknięcie w podświetlony link "dotychczasowy formularz".
Jeśli aktywujesz swoje konto firmowe, to będziesz mogła od razu przechodzić do formularza wystawiania na Allegro.