Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję deskorolkę, i zrobiłem dwa metody płatności
1. Dostawa przez sprzedającego
2. Odbiór w punkcie InPost
Kupujący wybrał 1 metod, ale ten metod jest dla tych kto mieszka tam gdzie i ja. Pisałem mu kilka razy ale nie odpowiada, już zapłacił za towar, prawdopodobnie to jakiś dzieciak zrobił zakup, jak anulować wszystko żeby on dostał swoje pieniędzy
@Client:78750505 A nie masz jego nr telefonu? To było na Allegro lokalnie?
@Client:78750505Troche mało precyzyjne sformułowanie.(dostawa przez sprzedającego)
@Client:78750505 Było napisane na aukcji, że dostawa przez sprzedającego tylko dla tych, co mieszkają tam gdzie Ty?
Niestety nie było to napisane, myślałem że to i tak jest zrozumiałe ponieważ napisałem gdzie mieszkam. W tym moja wina, chcę żeby kupujący dostał swoje pieniądze, jakoś anulować go zakup
@Client:78750505 Lepiej mu wyślij ten towar (jak się odezwie) bo same kłopoty.Źle sprecyzowałeś metody dostawy.
@Client:78750505 A ten metod płatności to był przez Allegro Finanse? Napisz do kupującego, aby w zakładce Kupione zrezygnował z tego zakupu. Ty wtedy klikniesz Zwróć wpłatę i pieniądze wrócą do klienta.
Dziękuję
Dostawa przez sprzedającego: 1zł/km i jedziesz 😄 chyba że masz taksometr to 2zł/km 😄
a następnym razem wystaw jako ogłoszenie i rozwiązuj problemy poprzez SMS/kontakt 🙂
@konto zamknięte ale ten metod jest dla tych kto mieszka tam gdzie i ja
Ciężko jest sprzedać domownikowi cokolwiek.Co za czasy.