Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący chciałby mi zwrócić towar lecz nie ma takiej możliwości mimo tego że ustawiłem warunki zwrotu.
@marcinsmarki A nie minął już czas na zwrot?
Edit : Nie masz ustawionych warunków zwrotu.
@marcinsmarki Nie ma obowiązku zwrotów jedynie przez Allegro, to nie jest warunek skutecznego zwrotu. Kupujący może w ciągu 14 dni od odebrania przesyłki poinformować o rezygnacji w jakikolwiek sposób i odesłać towar. Może też w tym czasie odesłać towar ze swoim oświadczeniem dołożonym do paczki, bez wcześniejszego informowania. Kupujący więc ma taką możliwość - jak widzę, już Cię poinformował o rezygnacji, teraz może odesłać przedmiot.
@xyz96 To akurat nie ten przypadek 😊
@marcinsmarki nie masz ustawionych zwrotów 🙂 ale to w niczym nie przeszkadza 🙂 niech odeśle na swój koszt a ty przyjmiesz skoro się zgadzasz jako osoba prywatna, termin też możesz dowolnie ustalić lub nie przyjąć bo w ofercie nie podałeś 🙂
Faktycznie problem był z formularzem zwrotu. Kupujący kupił produkt zanim go ustawiłem. Na przyszłość już będę wiedział. Dziękuję za odpowiedzi!
@marcinsmarki to pewno zakup przez niezarejestrowanego, oni nie mogą wypełniać fotmularzy zwrotu z poziomu allegro, bo nie mają przecież konta i zakupionych przedmiotów na swojej liście.