Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem informacje również wiadomość że tego nie zrobi i zastrzega, żebym ja nie nadawał swoich, na jego produkty. Co w takiej sytuacji ? te produkty to zbiorniki buforowe
Nie wiemy. A powód ze się nie zgadza?
Brak, nie bo nie. Dostałem informacje że jak zapłacę za kody i za godziny pracy to on zleci to pracownikowi. Kuriozalna sytuacja.
To prawda że kody musisz kupić.
Ale ja czy producent? Powinienem zapłacić producentowi za to że nada kody ean? Ja wiem że one kosztują.
Nie ma prawnego wymogu nadawania kodów EAN. Mogą być specyficzne uregulowania wynikające z przyjętych przez producenta norm - ale jeśli z nich nie korzysta, to nie ma takiego obowiązku.
Ale allegro często wymaga kodów do wystawienia aukcji. Wiem że to jest prywatna firma, ale też największy portal aukcyjny w Polsce. Stoję między młotem a kowadłem, między allegro a producentem. Bez sensu jest wymaganie kodów EAN do produktów dla których producent ich nie nadał
@Tel500710909 Producent musi kupić kody > a od Ciebie chce pokrycia kosztów zakupu + czas pracy pracownika przy nadawaniu kodów konkretnym produktom. On kupuje tylko pakiet kodów (10-20-50-100) i sam wybiera do czego który kod.
Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi.
@Tel500710909 Kody kupuje producent i sam je nadaje konkretnym wyrobom.
A od ciebie żąda zwrotu za te kupione kody + za czas pracy kogoś, kto będzie u niego w firmie siedział i przyporządkowywał te kody do wyrobu.
Tak to wygląda, tylko czy to jest uczciwe? zapłacę za coś co nie będzie moją własnością. Wszyscy sprzedawcy będą z tego korzystać a tylko ja poniosę koszty. To jest całkowicie bez sensu. Może powinienem wszystkim producentom co nie mają kodów je zafundować?