Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Czy w Allegro jest uregulowana sprawa customizowanych produktów ? Wykonujemy produkty z drewna i o ile formę można zachować to rysunek drewna za każdym razem różni się. Oferujemy również dodanie określonych elementów do drewna co czyni produkt wyjatkowym. Ustalenie detali "pod klienta" zajmuje kilka dni, w zależności od tempa odpisywania na wiadomości. Allegro liczy to jako czas wysyłki, a tak to nie powinno wyglądać. Jak to zmienić? Czas realizacji to 1 - 2 dni ,ale z ustaleniem wszystkiego to 9dni
Wygląda że w takim razie należałoby ustawić czas wysyłki 9dni.
Dziękuję za udział w dyskusji.
Konsultowałem się z Allegro i na moje życzenie czas realizacji został zmieniony na krótszy. Klienci nie byli zainteresowani produktem, który zostanie wysłany za 9dni. Informacja o tempie realizacji została podana w treści aukcji, aby klienci zdawali sobie sprawę iż tak naprawdę wszystko zależy od ich zaangażowania w ustalenie detali.
Postanowiłem poruszyć ten wątek, być może będzie on pomocny innym osobom rozpoczynającym przygodę z Allegro.
@Rooqdesign wydłuż czas wysyłki i zamieść ograniczenie na zwrot w zakładce zwroty wz. z ndywidualnym wykonaniem
Świetnie, bardzo dziękuję za wskazówkę.