anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Highlighted

promowanie: wyłącz i włącz promownie

#8 Zapaleniec#

Jako nowicjusz omyłkowo wyłączyłem promowanie oferty po 2 dniach. Kasa poszła się ... Jak włączyć je ponownie - zostało jeszcze pare dni. Dostałem info że wystarczy włączyć je ponownie - ale tu znowu naliczy się opłata 19zł. - a ja chcę tylko skończyć zaczęte promowanie na które się umówiłem z Allegro. 

Highlighted

Odp.: promowanie: wyłącz i włącz promownie

#12 Orędownik#

A jak wejdziesz w edycję oferty i klikniesz wyróżnienie, to nadal pokazuje 19zł? W edycji grupowej zawsze pokazuje opłatę.

Ja tego niestety nie sprawdzę, ale jak miałem darmowe pakiety, to przy takiej akcji po ok. pięciu dniach ponownie zaznaczyłem wyróżnienie i ściągnęło mi z pakietu, co powinno być równoznaczne z opłatą.