Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem bo jestem w sumie nowy 🙂
Czy na aukcji mogę napisać wszystkie koszty jakie ponoszę dotyczące prowizji na allegoro od WAS ?
UWAGA poproszę odpowiedź tylko pracujących dla ALLEGORO , ps nie dotyczy to Nas sprzedających bo w sumie my pracujemy dla nich.
Niech allegro sobie wyobrazi został tylko jeden sprzedający ??? co robicie ?
Pozdrawiam serdecznie
Po 1) To nie masz wyboru kto będzie odpowiadał tu w wątku.
Po 2) Od lat wszystko blokują. Osiągnęli mistrzostwo. Tak sobie wymyślili że w polu Opis ma być tylko opis przedmiotu. Czyli usuną taką aukcje jeśli coś dopiszesz.
Po 3) To allegro pracuje dla Sprzedających. Sprzedający im płacą, nie na odwrót.
@__RPM_ "Po 3) To allegro pracuje dla Sprzedających. Sprzedający im płacą, nie na odwrót." - to tak jakby stwierdzić, że politycy (podobno) pracują dla obywateli (no bo przecież są opłacani z ich podatków)😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Podobnież. Polityka zatrudniasz na 4 lata lub 5. Pracowników allegro możesz zwolnić w każdej chwili.
A prsiłem o odpowiedź tylko pracowników alle coś tam...
A weź go wywal.
Wystaw swoje coś tam gdzie inndziej
@__RPM_ To skoro masz takie znajomości, to ja poproszę o zwolnienie od jutra (ze skutkiem natychmiastowym) menedżera tej społeczności😁
@Knowhere No nie ma sprawy. Jedyne co musisz zrobić to wylogować się za 3 minuty i nie wracać. Już nie będzie dla Ciebie pracował ten pracowity człek.
Super zrób to samo !!! po grzyba tu jesteś ?
A prosiłem chciałem mieć tu czyste odpowiedzi od Alle coś tam... To co napisałeś to wiem ale chce od nich to usłuszeć prostą ospowiedź tak czy nie.
Dziękuję Ci pracowniku allegro ?
To proszę o prostą odpowiedź tak czy nie ?
Czy na aukcji mogę napisać wszystkie koszty jakie ponoszę dotyczące prowizji na allegoro od WAS ?
Tak czy nie ?
@mrpartner Możesz. Tylko licz się z tym, że taka oferta zostanie usunięta, a Ty zapewne przytulisz od allegro ostrzeżenie (i ujemne punty w psiakości).
PS Jeśli chciałeś uzyskać szybką odpowiedź od któregoś z moderatorów, to trzeba było napisać za dnia, bo o tej porze na 99% żaden Ci nie odpowie. Tylko my, darmowe osły, siedzimy tu o tej godzinie😁
A ja delej w uparte ? POPROSZĘ o odpowiedź mojego nie pracodwcy ale mojego pracownika którmu płacę.
Dobra @Knowhere zostawmy pacjenta @mrpartner. Niech siedzi sam do rana i czeka na odp. aż pracownicy wypiją poranną kawę.
W du....e jak zwykle wszyscy mądrzy ... a zadałem proste pytanie.
Odpowiedz jest tak czy nie.
wiesz to odpowiedz.
@__RPM_ Mam wrażenie, że pacjent coś wypił i nie była to kawa 😂🤣
@Kaliope_Brzeg Tak siostro. Pacjent nietypowy, bardzo nerwowy. Życzy sobie samotnie siedzieć w izolatce i czekać na diagnozę innego doktora. Dajmy mu to czego pragnie.
Adios, dobranoc.
@mrpartner Jako pracownik Allegro odpowiadam: nie, nie jest to zgodne z regulamiem.
dziękuję.
A jak by Pani podała w którym to jest punkcie w regulaminie.
To bym był usatysfakcjionowany.
@mrpartner Zachęcam do lektury całego załącznika numer 2 do regulaminu Allegro, gdzie znajdziesz wszystkie informacje na temat opisów ofert.