Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
w jednej z swoich sprzedaży mam
bardzo wysoką prowizję pobrana za wysylke siegajaca 50% gdzie takie cos mozna wyjasnić . Oraz gdzie dokładnie znajde tabele prowizji jaka jest pobierana od dostaw . Ponieważ mam wrażenie że za kazdym razem placę zupelnie cos innego . Jest jakies miejsce w ktorym dokladnie zobacze ile % z danego zamowienia oddalem do allegro ?
Akurat ten bidon brzmi bardziej jak niestandardowa przesyłka w kwestii kształtu, pewnie nie kanciasto zapakowany tylko oklejona butelka. Mieliśmy takie coś w włazami okrągłymi, kwadraty spoko, okrągłe +20zł DPD, 25 chyba DHL bierze.
No bez jaj... Bidony w pudełku.
Bym w takim razie pytał firmę o co chodzi, firmy kurierskie czasami dziwne rzeczy wyprawiają, mi klientce raz paczkę zawrócili bo inna paczka od innego sprzedawcy do niej była nadwymiarowa to oczywiście wszystkie złe.
Robią co chca, jak chca, do bledu przyznac sie ciezko, a kutierom tez robic sie nie chce wiec w ch*** walą, a pozniej sprzedawca albo klient koncoey musi placic.
Za 312 zl to sam bym zaniosl paczkę.
A odpowiedzi od nikogo nie mozna uzuskac. Usluszysz "ponadwymiarowa" i nagle bidon jest wiadrem i wadze 35 kg