anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prowizja

Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Witam 

w jednej z swoich sprzedaży mam

bardzo wysoką prowizję pobrana za wysylke siegajaca 50% gdzie takie cos mozna wyjasnić . Oraz gdzie dokładnie znajde tabele prowizji jaka jest pobierana od dostaw . Ponieważ mam wrażenie że za kazdym razem placę zupelnie cos innego . Jest jakies miejsce w ktorym dokladnie zobacze ile % z danego zamowienia oddalem do allegro ?

oznacz moderatorów
43 ODPOWIEDZI 43

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

Akurat ten bidon brzmi bardziej jak niestandardowa przesyłka w kwestii kształtu, pewnie nie kanciasto zapakowany tylko oklejona butelka. Mieliśmy takie coś w włazami okrągłymi, kwadraty spoko, okrągłe +20zł DPD, 25 chyba DHL bierze.

oznacz moderatorów

Flexyonyou
#7 Wielbiciel

No bez jaj... Bidony w pudełku. 

oznacz moderatorów

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

Bym w takim razie pytał firmę o co chodzi, firmy kurierskie czasami dziwne rzeczy wyprawiają, mi klientce raz paczkę zawrócili bo inna paczka od innego sprzedawcy do niej była nadwymiarowa to oczywiście wszystkie złe.

oznacz moderatorów

Flexyonyou
#7 Wielbiciel

Robią co chca, jak chca, do bledu przyznac sie ciezko, a kutierom tez robic sie nie chce wiec w ch*** walą, a pozniej sprzedawca albo klient koncoey musi placic. 

Za 312 zl to sam bym zaniosl paczkę. 

A odpowiedzi od nikogo nie mozna uzuskac. Usluszysz "ponadwymiarowa" i nagle bidon jest wiadrem i wadze 35 kg 

oznacz moderatorów