Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem przedmiot i wyszukiwarka go nie widzi. Kolejny raz.
Oferta pewnie jest widoczna po rozwinięciu ofert produktu.
@Konwertery_ oferta jest widoczna na listingu: https://allegro.pl/oferty-produktu/cyfrowy-multimetr-miernik-napiecia-pradu-rezystancji-aneng-an870-...
nie działa z wyszukiwarki dalej, jaja se robicie?
@Konwertery_ oferta jest widoczna po przejściu do listingu danego produktu. Jakie hasło wpisujesz w wyszukiwarce? Możesz podesłać link?
@Konwertery_ Twoja oferta jest pod tym produktem na listingu. Wystarczy kliknąć w [zobacz 4 oferty]
Żadne listingi mnie nie interesują!
Dlaczego nie widać mojego przedmiotu?
Ukrywacie coś czy jak?
@Konwertery_ Witaj w klubie. Teraz już wiesz że możesz w treści aukcji napisać aby potencjalny kupujący klikał we wszystkie aukcje gdzie jest napisane " zobacz wszystkie XXXXX ofert " i na pewno znajdzie Twoją ofertę. Problem tylko w tym że najpierw aby to przeczytać to musi ją znaleźć.
Przeciez żaden kupujący nie klika w żadne listingi.
Co Wy tam wyprawiacie?
Teraz wiesz czemu sprzedaż tutaj siada a sprzedawcy odpływają
Allegro
Naprawcie to!!!
@Konwertery_ Chyba raczysz żartować. To ma tak działać. Nie po to programiści dwoili się i troili aby ktoś mógł im to wyłączyć. Masz pojęcie ile tu jeszcze jest takich ciekawych rzeczy? Jak pobędziesz trochę dłużej to jeszcze nie jedno zobaczysz. ( chyba że wcześniej się ewakuujesz ) Wszystko przed Tobą.
@Konwertery_ to nie jest błąd. Oferty są zgrupowane pod produktem, żeby skrócić listing i ułatwić przeglądanie produktów klientom.
Tak, tylko nikt tego nie przegląda.
A towar mi leży bezużytecznie.