Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie przekształciliśmy firmę na z s.c. na Sp.j.
NIP Regon pozostał , zmienił się adres oraz skróciła się nazwa, w żaden sposób nie mogę przez Państwa system zmienić danych , cały czas wyskakuje błąd, pisałem także do Państwa poprzez formularz nikt nie odpowiedział minęło kilka dni i co dostaje fakturę na stare dane.
Jest jakiś mail na który możną napisać i przekazać Państwu dane w normalny sposób tak jak choćby załatwiliśmy temat z Orange czy Play i wieloma innymi firmami czy po prostu mam zamknąć to konto i zrobić nowe .
Dzięki za odpowiedź niestety na kontakt poprzez formularz nie otrzymałem odpowiedzi od 3 dni
Tam jest czat, spróbuj.
Chyba jestem niedowidzący
Musisz wybrać temat a wówczas się pojawi.
Dziękuję tak też zrobiłem, tylko że to nie jest żaden czat lecz formularz, który uzupełniłem i wysłałem "Wysłane: 31.07.2024, 15:40" , i co najlepsze dostałem odpowiedź zaraz po poście la_nika, dziękuję za pomoc.
Jak się okazuje formularz zwany czatem działa ale trzeba czekać kilka dni, dane dalej są nie zmienione, moje-allegro/moje-konto/dane-konta/zmien-dane-firmy? poprzez formularz zmienić danych firmy się nie da próbowałem też 31.07 wyskakuje błąd do dziś "coś poszło nie tak".
mam konto na allegro prywatnym od 21 lat i tam jak coś się zgłasza, klient dostaje odpowiedz max w kilka godzin, na koncie firmowym czeka się i tak nie można załatwić tematów.
Ale dzięki za to forum bo moze w końcu się uda, Pozdrowienia
@HT_Systemy poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie w korespondencji e-mail (nr sprawy 43752173). Bardzo proszę, poczekaj na naszą wiadomość.
Dodam, że sposób kontaktu na formularzu można wybrać po opisaniu zgłoszenia i wybraniu którego obszaru (dla kupującego, dla sprzedającego, czy Allegro Charytatywni) dotyczy sprawa.
Dziękuję za pomoc
Z mocih doswiadczen to ci powiem tak:
Na all bedzie to trwalo wieki (ale moge sie mylic) i bedzie wymagalo przeslania zdjecia psa i sasiadki oraz ostaniego rachunku za smieci.
Czasami warto sie zastanowic sie nad nowym kontem w takim wypadku albo przeksztalc swoje prywatne jak takie masz w firmowe ...
wiem ze komentarze itd ... mowie tylko co wiem
mam podobne spostrzeżenia, nie sprzedaję tam za dużo tylko jakieś pojedyncze sztuki więc mogę poczekać ale jednak przy przekształceniu powiadamiam wszytki których musze żeby później nie robić nie potrzebnie not do faktur, ale akurat tutaj idzie to wiadomo jak...