Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , mam takie pytanie ponieważ sprzedaje kose w csgo , i tak chłopak chce kupić ale chce żebym kose wysłał dzisiaj A pieniądze dojdą z allwgro dopiero w poniedziałek i teraz pytanie czy on będzie mógł cofnąć ten przelew i mnie oszukać? Bo wtedy ja już kosy nie odzyska jak on tak może zrobić
Dlaczego odpada ?
@Client:74095907 Bo chargeback jest procedurą, której można użyć tylko w przypadku płatności kartą.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Ale jak mam napisane w mailu tak jak wspomniałem wyżej, to znaczy , że to jest przelew i i chargeback po to nie podlega ?
@Client:74095907 Tak.
Okej dzięki wielki wszystko a pomoc , i sory że się tak wypytwalem , ale na allegro kompletnie sie nie znam
@Knowhere: Na rynku steama jest historia zakupów i sprzedaży.
Tak, ale on nie sprzedaje poprzez rynek, a jako gift, więc nie będzie potwierdzenia 🙂
Chyba, że liczyć potwierdzenie z apki Steama na fona, .. chyba, że już nie ma 😮
@Client:74095907, wstrzymaj się z oddaniem nożyka, do momentu, aż zobaczysz kasę na koncie 🙂
W treidzie na steam zawsze mogę dopisać że, ten nóż został kupiony na allegro , i numer transakcji.
Jeśli się tak da, to spoko, ale kupującemu wytłumacz, że chcesz być pewny,
że kasa się pojawi, no chyba, że już jest na Allegro Finanse 😛
Trzeba było ustawić 3 dni na wysyłkę, dla pewności 🙂
@konto zamknięte no hajs jest już na allegro finanse, ale nie mogę jej wypłacić bo nie mam zaktywowanego konta bo dopiero dizisaj wysłałem ta 1zl żeby potwierdzić dane
@Client:74095907 Tak z ciekawości - taka sprzedaż itemów (na portalach aukcyjnych) za prawdziwy hajs nie jest jakoś obwarowana/zabroniona w regulaminie steama?
@Knowhere No jest, ale ludzie sprzedają bo jak kończą grać to co tym zrobią
@Knowhere, chibo njee 😮 Zawór to najchętniej by chciał by handlować u nich w ParoWodnym Markecie, bo zabierają sobie 5-10%, no ale wymiana giftowa nie jest zabroniona, więc skoro nie jest zabronione, jest dozwolone 🙂 [ takie coś znalazłem ] 😛
* ZAWÓR - VALVE / PAROWODNY MARKET - STEAM MARKET 😃
@konto zamknięte no to jak mam pieniądze na tym allegro finanse to co dalej ?? Bo wyplalci jeszcze nie mogę
@Client:74095907, Poczekaj, easy peasy, na spokojnie,
będzie potwierdzone, wypłacasz, wysyłasz nożyk 🔪 🙂
@konto zamknięte A tego to już nie wiem, bo nigdy z nikim nie wymieniałem się niczym na steamie.