Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanie czy któryś z użytkowników miał problemy z aktywacja przelewy 24? Czy trwało to u kogoś dłużej niż 5 dni? W minioną niedzielę przelałem 1,01 zł dodałem 2 zdjęcia dokumentu, wypełniłem kwestionariusz. Wczoraj miną 5 dzień, dalej trwa weryfikacja. Ponowiłem przelew i nic. Aktywacja PayU była w poniedziałek rano. (Konto zwykle nie firmowe)
Wiele osób miało z tym problem. Najlepiej weryfikować wtedy, gdy ma się zero do wypłaty. Mi przy braku środków do wypłaty zweryfikowano przelewy24 w czasie około 24 godziny.
Czesc. Wlasnie tak postanowiłem zrobić. Jak przeczytałem że trwa to do 5 dni, pomyślałem że jeszcze sobota niedziela, 24 na przelanie na konto to już ponad tydzień, i mogłoby trochę zatamować płynność finansową. Ale termin podany przez portal miną więc staram się rozwiać wątpliwości że coś jest nie tak przed kontaktem przez formularz zgłoszeniowy.
Myślę że po niedzieli dostaniesz odpowiedź czasami to tak trwa a jak nie to pisz do allegro o wyjaśnienie.
@henrykgorski861 Tak jak poinformowaliśmy Cię w wiadomości mailowej, wyjaśniamy kwestię weryfikacji Twojego konta z operatorem płatności. Gdy tylko otrzymamy informację zwrotną, wrócimy do Ciebie z odpowiedzią w tej sprawie.