anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przerwa w sprzedaży - jak to zrobić

mako_poznan
#10 Popularyzator

Chciałbym ustawić od środy przerwę w sprzedaży.

Co muszę zrobić aby to zadziało?

Nie mam braków w parametrach obowiązkowych.

Jak mam natomiast rozumieć ten zapis:

1. Następnie wyłącz w ofertach publikację na określoną datę oraz wznawianie po zakończeniu. Jeśli tego nie zrobisz, wystawimy je pomimo Twojej przerwy.

Wznawianie po zakończeniu...jak to wyłączyć? Faktycznie mam w wchodzić w każdą ofertę i to klikać? Jest gdzieś jeden przycisk do wszystkich ofert?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @mako_poznan. Obecnie nie ma możliwości masowego wyłączenia tej opcji w ofertach. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mako_poznan
#10 Popularyzator

Czyli jak to będzie wyglądać jeżeli nie wyłączę tego wznawiania.

Ustawiam Przerwę w sprzedaży na kilka dni (od jutra do poniedziałku) i co się wydarzy lub co się musi wydarzyć aby oferty pomimo przerwy same się wznowiły?

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@mako_poznan Zakończone oferty możesz wznowić samodzielnie przed upływem 30 dni, dzięki czemu zachowasz unikalny adres URL oferty i proporcjonalną popularność . Po upływie 30 dni automatycznie wznowimy za Ciebie Twoje oferty.

Gdy chcesz zakończyć przerwę i wznowić wszystkie oferty, wejdź do zakładki Przerwa w sprzedaży i kliknij [aktywuj sprzedaż]. Wszystkie oferty i złożone z nich zestawy ofertowe, które były aktywne w momencie włączenia Przerwy w sprzedaży, zostaną znów aktywowane. Podobnie jak przy zawieszeniu sprzedaży, damy Ci znać, jeśli którychś ofert nie uda się wznowić.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów