Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Wczoraj na mój adres mailowy przyszła informacja z Inpostu (via Poczta Allegro) o nadaniu przesyłki gdzieś w kraju do Paczkomatu 700km ode mnie. Numer telefonu inny, adres mailowy mój, jakby standardowo przez automat Allegro.
O ile z numerami telefonów bywało różnie i czasami pojawiały się w apce Inpostu takie paczki pomylone, tak pierwszy raz wygenerowało mi informację wskazującą na adres mailowy przez Allegro.
Błąd na platformie sprzedażowej? Gdzie to zgłosić? Chyba nie da się otworzyć nowego konta na adres mailowy, który jest powiązany z już istniejącym 18 lat...
nie , to nie jest błąd to wymyk , który stosują centusiowi sprzedający na allegro .
@__0Ramzesik0__ Pamiętaj, że ani sprzedawca, ani InPost nie mają twojego prawdziwego adresu email, a jedynie ten szyfrowany przez Allegro. Albo sprzedawca coś pomylił, albo coś się w systemie źle podpięło (mało prawdopodobne). Nie przejmuj się tym, nic nie musisz robić 🐭
@__0Ramzesik0__ A zamawiałeś coś?
Teraz mi się wyświetliło w aplikacji...
Tydzień temu zamówiłem hantle. Sprzedawca podzielił to chyba na dwie przesyłki. Moja dotarła w piątek, odebrałem ją całą w jednej paczce. Teraz druga "pusta" wędruje sobie po kraju...
Czyli sprzedawca po prostu miał darmową przesyłkę i coś gdzieś nadał?
@__0Ramzesik0__ "Czyli sprzedawca po prostu miał darmową przesyłkę i coś gdzieś nadał?" - to dość prawdopodobne, dlatego musiał użyć maila, który był w systemie