Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Parę dni temu zmieniłem konto prywatne na firmowe. Jednocześnie kilka dni wcześniej założyłem firmę i nigdy wcvześniej żadnej firmy nie posiadałem. Do zmiany konta na firmowe przekonał mnie pakiet powitalny allegro. Jak się okazało, żadnego pakietu powitalnego nie otrzymałem, bo jak Państwo z obsługi stwierdzili moje konto jest powiązane z innymi kontami firma, podając firmy w których kiedyś pracowała moja żona i to jeszcze zanim ja założyłem wogóle firmę. W dodatku moja firma jest działalnością jednoosobową i żona nie jest nawet jej współwłaścicielem, więc nie rozumiem, dlaczego powiązania mojej żony z czasu przed założeniem mojej firmy są traktowane jako moje powiązania z tymi firmami, skoro ja ani moje prywatne konto nigdy nie miałem nic wspólnego z w.w. kontami firma?
Po rozmowie z doradcą otrzymuję informację - cytuję: " Pana konto nie zostało zakwalifikowane do udziału w Programie i nasze stanowisko w tej sprawie pozostaje niezmienne. Dodam, że nie informujemy o sposobach weryfikacji i naszych wewnętrznych procedurach."
Uważam, że allegro zachęca do zakładania konta firma oferując "gruszki na wierzbie" po czym wyjaśnia nieprzyznanie pakietu "wewnętrznymi procedurami" bez podania przyczyny.
To jeszcze nic poczekaj aż zobaczysz koszty sprzedaży. Firmy lecą na pakiecie, a potem zaczyna się płacz...
Zdążyłem się już o tym przekonać, liczyłem na to że z takim pakietem będzie można zaoszczędzić przynajmniej na początku, ale jak widać Allegro lubi dużo obiecywać, mało robić. Dobrze jest wchodzić w tyłek kupującym, a sprzedawców kantować na każdym kroku.