anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przyznawanie programu powitalnego

Wood_Flowers
#1 Nowicjusz#

Parę dni temu zmieniłem konto prywatne na firmowe. Jednocześnie kilka dni wcześniej założyłem firmę i nigdy wcvześniej żadnej firmy nie posiadałem. Do zmiany konta na firmowe przekonał mnie pakiet powitalny allegro. Jak się okazało, żadnego pakietu powitalnego nie otrzymałem, bo jak Państwo z obsługi stwierdzili moje konto jest powiązane z innymi kontami firma, podając firmy w których kiedyś pracowała moja żona i to jeszcze zanim ja założyłem wogóle firmę. W dodatku moja firma jest działalnością jednoosobową i żona nie jest nawet jej współwłaścicielem, więc nie rozumiem, dlaczego powiązania mojej żony z czasu przed założeniem mojej firmy są traktowane jako moje powiązania z tymi firmami, skoro ja ani moje prywatne konto nigdy nie miałem nic wspólnego z w.w. kontami firma?

Po rozmowie z doradcą otrzymuję informację - cytuję: " Pana konto nie zostało zakwalifikowane do udziału w Programie i nasze stanowisko w tej sprawie pozostaje niezmienne. Dodam, że nie informujemy o sposobach weryfikacji i naszych wewnętrznych procedurach." 

Uważam, że allegro zachęca do zakładania konta firma oferując "gruszki na wierzbie" po czym wyjaśnia nieprzyznanie pakietu "wewnętrznymi procedurami" bez podania przyczyny.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

To jeszcze nic poczekaj aż zobaczysz koszty sprzedaży. Firmy lecą na pakiecie, a potem zaczyna się płacz...

oznacz moderatorów

Wood_Flowers
#1 Nowicjusz#

Zdążyłem się już o tym przekonać, liczyłem na to że z takim pakietem będzie można zaoszczędzić przynajmniej na początku, ale jak widać Allegro lubi dużo obiecywać, mało robić. Dobrze jest wchodzić w tyłek kupującym, a sprzedawców kantować na każdym kroku.

oznacz moderatorów