Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przez Wiadomości Allegro otrzymałem informację od użytkownika saturnn_:
Towar opłacony: Serwer plików NASC689E6
Towar i wysyłka opłacone za pośrednictwem Allegro Lokalnie
W celu potwierdzenia i otrzymania zapłaty za towar załączam instrukcję do tej wiadomości powyżej (zdjęcie ekranu), pozdrawiam.
Po zeskanowaniu QR przekierowuje mnie na stronę banku z zapytaniami o pełne hasło (bez maskownicy) i nr telefonu. Typowy phising, proszę o interwencję.
Podobny problem:
@wbialecki @Client:81865022 Dziękuję za Wasze zgłoszenia. Zablokowaliśmy to konto.
Próba oszustwa z tego samego konta (saturnn_). W załaczniku dostałem podrobiony zrzut ekranu z aplikacji Allegro na telefon z kodem QR. Po chwili wiadomość "zniknęła" z Wiadomości, zakładam, że Allegro zrobiło porządek z tym kontem.
Dokładnie - dziś również mi wysłał użytkownik o nazwie saturnn_ jakiś kod QR - uwaga oszustwo i konto dalej aktywne ,wiec nie wiem czemu ktoś wyżej pisze że zablokowane
Ja też dzisiaj dostałem taką wiadomość.
Ja też dzisiaj dostałam taka wiadomość, niestety nie jest prawdą, że konto zostało zablokowane.
@agnieszkaj10 @Martinxx13 @Leszek_ira Doszło do włamania na to konto i podjęliśmy skuteczne działania, żeby przywrócić dostęp do niego wyłącznie właścicielowi.
Również dostałem taką wiadomość. Użytkownik nazywa się ProtectStore