Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem taki e-mail ( pisownia oryginalna 😞 Czy to oszustwo? Od nadawcy:
|
Dzie�� dobry, aby nadal wyp��aca�� ��rodki z Allegro Finanse, zweryfikuj swoje dane. |
@zevaco2022 rzeczywiście na Twoim Allegro Finanse wymagana jest weryfikacja danych, adres e-mail również jest prawidłowym adresem operatora płatności, jest to autentyczna wiadomość. Brak polskich znaków może wynikać np. z ustawień na Twojej poczcie.
Witam ponownie. 03.01.24 dokonałem weryfikacji, przesłałem też zdjęcie z paszportu , gdzie na końcu było napisane : potwierdzenie tożsamości-nasz zespół weryfikuje teraz Twoje dane - o wyniku weryfikacji.....- sprzedaję głównie używane książki, kilka się sprzedało, książki oczywiście wszystkie wysłałem kupującym. Ile może potrwać ta weryfikacja? Proszę o informację. Pozdrawiam Robert
@zevaco2022 Już konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@zevaco2022 Nasz doradca skontaktował się z Tobą w tej prawie drogą mailową. Numer zgłoszenia to 39244263.
Tak, jest informacja. Dziękuję za zainteresowanie. Mam teraz płatności, dlatego zależy mi aby móc za nie zapłacić, a pieniążki są zablokowane. Pozdrawiam
Ja mam podobną sytuację. Od dłuższego czasu czekam na weryfikację, pieniądze są zablokowane. Komunikat -
Możesz bezpiecznie zamknąć tę stronę. Czy na pewno wszystko jest w porządku?
Można zamknąć stronę, gdy się ponownie wejdzie tam gdzie jest PaU to jest i informacja Nasz zespół.... W moim przypadku nie miałem żadnego e-maila od PaU , gdzie ponownie dostałem informację ---twój dokument nie przeszedł pozytywnej weryfikacji - pisali, proszę ponownie wysłać zdjęcie dokumentu - i tak jeszcze raz ----potem się udało odblokować wypłatę środków. Trwało to ponad 14 dni, ale sprzedane książki musiałem wysyłać.