Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wytłumaczcie mi proszę, bo czegoś nie rozumiem.
Na różnych aukcjach mam różne cenniki dostawy (inni kurierzy)
W opcjach dostawy mam zaznaczone, że wysyłki się sumują a paczki nadane oddzielnie.
Nie mam zaznaczonej opcji, że klient ma możliwość wpisania innego kosztu dostawy.
Klient kupując na aukcjach z różnymi cennikami dostawy ma darmową wysyłkę. O co tu chodzi?
@eko_kosmeteria Pochrzaniłaś zupełnie te dostawy. Jeśli kupię u Ciebie trzy dywaniki kuchenne za dostawę zapłacę 50 złotych! Tak masz na wszystkich aukcjach. Zmień kwotę za koleją sztukę w przesyłce. Za chwilę sprawdzę dokładnie, przy próbie zakupów kilku przedmiotów z różnych aukcji.
Oferujesz gdzieś wysyłkę gratis?
@eko_kosmeteria Usiłowałam kupić na trzech aukcjach.Wysyłka gratis powyżej 600 złotych i darmowy odbiór osobisty. Nie ma Smarta. Zobacz co dostałam:
Jak chcę kupić na jednej aukcji kilka sztuk też wysyłka wychodzi 0, chociaż w cenniku ma 17 złotych za koleją sztukę 🙂
@eko_kosmeteria Jeszcze Ci dopiszę.Jak ustawiasz cennik, to dla kolejnej sztuki daj 1 złoty. Wtedy system dla 3 sztuk policzy 16+1+1=18zł. Teraz Ci liczy (pod warunkiem, że będzie działał prawidłowo) 16+17+17= 50zł.
@eko_kosmeteria "Łączenie cenników nie zadziała, jeśli nie mają one żadnej wspólnej metody dostawy - wtedy kupujący zawsze będzie miał możliwość wpisania kosztu dostawy ręcznie, bez względu na ustawienia. W tym przypadku kupujący powinien wcześniej ustalić ten koszt z Tobą."