Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam złożyłam wniosek o raty odnawialne. Wniosek rozpatrzony pozytywnie jednak nie otrzymałam maila od allegro z zakończeniem transakcji albo poszedł na starego maila nie aktywnego. Proszę o wysłanie na poprawnego maila [edycja]
W tej sprawie najlepiej kontaktuj się tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a
Bo przy ratach od nowa trzeba dokończyć ręcznie zakup, tylko przy ratach 0% po rozpatrzeniu wniosku zakup kończy się sam 🙂
No właśnie dostałam woadomosc ze trzeba potwoerdzic umowe wyslana przez allegro i poszla pewnie nie na tego maila bo jej nie mam na mailu [edycja] w allegro mam zapisane dwa maile jeden stary nie aktywny i na niego pewnie poszlo
@rafi2407 Jeśli chcesz zmienić adres e-mail w ustawieniach konta, przejdź do zakładki Dane konta. W części E-MAIL kliknij [Zmień]. W okienku wpisz nowy adres e-mail, a następnie kliknij przycisk [dalej]. Potem ponownie zaloguj się na Allegro, otwórz wiadomość, którą wyślemy na Twój nowy adres e-mail i kliknij przycisk [potwierdź e-mail].