Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Sprzedałem miesiąc temu interfejs diagnostyczny do którego była dołączona płyta CD ze sterownikami. Przez miesiąc kupujący nie dawał znaku życia aż tu nagle zgłosił reklamację jako wadę odkrytą podczas użytkowania i napisał następujące uzasadnienie: "Sterowniki USB dołączone na CD DiagBox nie pasują do tego interfejsu. System Windows 7 32bit zgłasza błąd".
Jako oczekiwane rozwiązanie podał naprawę. Ja jako sprzedawca outletowy nie mam możliwości takiej naprawy bo wg mnie nie odpowiadam za oprogramowanie jako sprzedający.
Cóż teraz uczynić? Nie mam jak tego naprawić i tym bardziej osobiście nie uważam że należałby się za to ewentualny zwrot środków.
Dodatkowo: Czy reklamację innego produktu (elektroniki) gdzie sprzedawca w dyskusji jawnie napisał że rozebrał sprzęt żeby sprawdzić czego to jest wina, powinna zostać uznana czy również odrzucona?
@Paleta_Skarbow jak otwiera i naprawia sam to traci ochronę reklamacyjną powód odrzucenia reklamacji nieuprawniona naprawa przez podmiot nieposiadający odpowiednich kwalifikacji do wykonania naprawy.
a napisałeś w ofercie, że działa z System Windows 7 32bit?
jeżeli nie - możesz reklamację odrzucić
z reguły systemy 32bit nie są już wspierane
tylko 64bit
niech kupujący użyje w/w wersji oprogramowania
@RED w opisie aukcji jest cos takiego:
DiagBox 8.55 lub 9.91
WERSJA 8.55 działa w pełni (Diagbox, PP2000, Lexia) na systemie Windows XP 32bit / WIN 7 32bit polecam win7
(min. 2GB RAM, 20GB dysk, karta sieciowa LAN).
WERSJA 9.91 działa na wirtualnej maszynie jako obraz systemu. Minimalne wymagania sprzętowe:
@Paleta_Skarbow sam sobie udzieliłeś odpowiedzi, którą wersję wysłałeś?