Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, nie wiem czy dobrze rozumiem aktywacje konta na allegro, revolutem. Mam wysłąć 1euro na zagraniczne konto np LT. Ale jaki jest numer konta bankowego, nazwa, tytuł? Przy aktywacji mam tylko podane konto payu sa grunwaldzka poznań konto PL..9669. Nigdzie nie mogę zmienić tak jak w instrukcji jest napisane w Konfiguracji konta do środków-> do banku za granicą. Nie posiadam takiej opcji. Automatycznie pola się wypełniają i jest polecenie idź dalej, i przekierowuje mnie na PL.
@Client:132972849 cześć! W aplikacji Revolut wejdź w Przelewy, kliknij + w prawym górnym rogu, wybierz Przelew międzynarodowy, wybierz jako kraj Polska, jako walutę euro, wpisz dane odbiorcy z zakładki Ustawienia wypłat jako odbiorcy przelewu.
Jeśli chodzi o dane konta to numer konta (zaczynający się na LT, GB czy FR) dotyczy Twojego konta, nie konta odbiorcy.
Natomiast część Konfiguracji konta do środków-> do banku za granicą dotyczy zakładki Ustawienia wypłat na Allegro, nie aplikacji Revolut.
Gdy zrobisz przelew weryfikacyjny, prześlij nam potwierdzenie transakcji wykonanej z rachunku zagranicznego lub potwierdzenie konta. Instrukcje, jak to zrobić znajdziesz na stronach Revolut:
Daj proszę znać, czy udało Ci się wysłać przelew z aplikacji Revolut.