Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam takie pytanie ,czy mogę wystawić na ponowną licytację przedmiot z którego zrezygnował kupujący ,napisał mi informację że rezygnuje z zakupu. Problem jest z tym że od końca licytacji minęło dwa dni i nie wiem czy muszę odczekać do naliczenia prowizji, czy mogę wystawić ponownie, zależy mi na czasie
To było Allegro Lokalnie? Możesz wystawić już teraz, tylko pamiętaj, że po pięciu dniach bez wpłaty pierwsza licytacja się odnowi automatycznie. Otrzymasz odpowiedniego maila w tej sprawie, w którym możesz wznowienie zablokować. Pilnuj tego, aby nie mieć dwóch takich samych ofert. Prowizja przy braku wpłaty nie jest naliczana.
Ale to nie było na Allegro Lokalnie
W takim razie kupujący ma na zapłatę 7 dni. Po tym czasie możesz wystąpić o zwrot prowizji, która już powinna być naliczona. Jeśli masz pewność, że kupujący nie zapłaci, możesz aukcję wznowić już teraz.
Tak mam pewność bo mi o tym napisał ,nie została naliczona prowizja bo nie wybierał opcji dostawy ,ale prowizja chyba po 7 dniach będzie naliczona ,ja natomiast nie mogę tyle czekać.
@gienek19698 chodzi o ofertę 10484520863? Możesz wystawić ten przedmiot ponownie. Jeżeli chodzi o naliczenie prowizji to naliczymy ją standardowo 7 dni od zakończenia licytacji, dlatego gdy ta prowizja zostanie naliczona, a zobaczysz to w Rozliczeniach z Allegro, złóż proszę wniosek o rabat transakcyjny, tutaj znajdziesz instrukcję krok po kroku jak to zrobić.