Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jestem początkującym sprzedawcą , aktywowałem kilka zniżek dla nowych sprzedawców , powinienem mieć 0 prowizji od sprzedaży , oraz 50 % prowizji od ofert wyróznionych widzę że naliczona jest normalna opłata. Pytanie czy tak jest i potem dostanę zwrot czy muszę coś napisać o zwrot prowizji itp.
Sprawdź czy spełniłeś wszystkie warunki by otrzymać te zniżki.
Warunki spełnione , zniżki aktywne.
sprawdź sobie w swoich rozliczeniach transakcji z allegro ,miałeś pewnie jakieś aukcje w promocji (darmowe wyróżnienia ,lub może wystawiałeś coś z ceną minimalną) a w takich przypadkach nie unikniesz prowizyjnych ,nie ma nic darmowego na allegro tak ma się tylko nam sprzedawcą wydawać.
Dobra znalazłem
Rozliczenie Programu, polegające na przyznaniu rabatów dla opłat prowizji od sprzedaży na Twoim rachunku rozliczeniowym w Allegro, następuje w cyklach miesięcznych. Maksymalnie do 27 dnia miesiąca zwrócimy Ci na billing opłaty za prowizje od sprzedaży, jednak nie więcej niż 10 000 zł. Jeżeli w kolejnych dniach zostaną naliczone kolejne opłaty, a suma wszystkich opłat z danego miesiąca nie przekroczy wskazanej kwoty 10 000 zł brutto, wówczas brakująca kwota zostanie rozliczona w kolejnym miesiącu kalendarzowym, maksymalnie do 27 dnia miesiąca.
Dobrze że kasa się znalazła i że już wiesz kiedy do ciebie wróci ,te wszystkie reguły regulaminy są tak stworzone by wielu zniechęcić do szukania tego co mu się należy i wtedy zostaje w kasie allegro ,dlatego zawsze trzeba się domagać ,pytać bo sami to mogą ci tego czasem nie oddać.