Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Client 1234567 bez żadnej historii rozpoczął płatność podobno przelewem tradycyjnym. Jakie są szanse, że potencjalny kupujacy zapłaci? Czas oczekiwania na platnosc jest długi, sprzedaż nie jest aktywna, czas wyróżnienia opłacony a czas leci. I ewentualnie jeżeli ma nie dojść do płatności to co na celu ma ten ktoś? Oprócz tego że mój przedmiot nie widnieje w sprzedaży. Jak sobie z tym radzić? Szlak mnie zaraz trafi. Jednocześnie dodam, że kontaktu z kupującym nie ma żadnego!!!!! Jeżeli tak ma wyglądać moja sprzedaż to ja podziękuję z allegro. No paranoja jakas
Przelewem tradycyjnym do zależy też od banku i może trwać około 3 dni zanim pojawią się środki u Ciebie.
Allegro lokalnie. Takich przypadków jak Twój jest na Gadane mnóstwo, multum.
Nie można tego jakoś zablokować? Albo ustawić by tylko zweryfikowani kupujący mogli robić zakupy? Szukam ale nic nie widzę nigdzie takiej opcji. Drażniące to jest. Allegro powinno coś z tym zrobić
Wystawiaj na normalnym allegro tam jest więcej "normalnych kupujących" a nie jak na lokalne "stado dzieciaków w piaskownicy".
Na Allegro zakupy mogą robić tylko zarejestrowani. Client:XXXXX to też użytkownik zarejestrowany.