Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka dni temu sprzedałem kartę graficzną. Moje konto zostało obciążone "podatkiem" od sprzedaży, który od razu opłaciłem. Osoba kupująca kartę miała pakiet smart, więc darmowa wysyłka. A dziś patrzę, że z jakiegoś powodu moje konto zostało obciążone na około 9 zł minutę po tym jak klient odebrał swoją paczkę. Skąd niby ta kwota? sprzedawałem już kilka rzeczy, i wcześniej dodatkowej opłaty nie było
Dopłata od sprzedawcy za przesyłkę smart zależna od kwoty zamówieniq, na allegro za wszystko trzeba płacić, prowizje od prowizji, opłaty za wszyyyyystko... Co raz gorzej jest i bardzo drogo...
Prowizja od dostawy.
@Sanadynisk a na pewno kupujący nie opłacił transportu? Na jakim allegro sprzedałeś?
Kwota jaką otrzymałem nie zawierała kwoty przesyłki, plus w "zamówienia od kupujących" była mowa o smarcie
Ile kosztowała karta? Jaką dokładnie kwotę naliczyli?
Tu taj masz opłaty od przesyłek SMART. Sprawdź.
No dobra, teraz już wszystko jasne. Wszystko się zgadza niestety. Dziękuje za pomoc w rozwikłaniu tej "zagadki"
Karta poszła za 1150, i naliczyli 8,29, czyli tak jak w rozpisce. wcześniej musiało mi to umknąć bo "spłacałem" allegro dopiero po odbiorze paczki a nie od razu po naliczeniu. No nic, człowiek uczy się całe życie