anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart a opłaty

accadia
#13 Ambasador#

Prosilbym bardzo o wytlumaczenie prosto i łopatologicznie - na takim poziomie, zeby glonojady Godlewskie zrozumialy 😉

Probuje przebrnac przez rozne poradniki na Allegro, watki itp - ale zdecydowanie sporo trzeba skakac, a jak mnie zycie nauczylo - zawsze istnieja jakies kruczki, na ktore sie zwraca uwage, gdy jest za pozno.

Powoli szykuje sie do uruchomienia Smarta. Jesli gdzies sie myle - prosze o korekte 🙂

1. Prowizja od kosztow wysylki w ramach Smart nie istnieje.

2. Paczkomaty w ramach Smart - nie place Allegro zadnych kosztow wysylki.

3. Allegro Ruch, Zabka, Orlen w ramach Smart - nie place Allegro zadnych kosztow wysylki.

3. Allegro DPD, Allegro Ruch, Zabka, Orlen (bez Smarta) - place prowizje od kosztow dostawy?

4. Allegro Paczkomaty (bez Smarta) - place prowizje od kosztow dostawy?

5. Allegro DPD - czy nadane w ten sposob paczki mozna zostawiac w punktach DPD PICKUP?

6. Allegro Ruch, Zabka, Orlen - tutaj juz zglosilem chec podpisania umowy - jednak zastanawiam sie, czy paczki do nadania moge rowniez zostawiac w w/w punktach, czy tylko na poczcie

7. DPD w ramach Smart (ja place 3,99). Czy na fakturze/paragonie powiniennem uwzglednic 3,99?

8. Jak sobie radzicie z ocena sprzedazy przez kupujacych? Przez ostatni tydzien zakonczylem juz ok 20 transakcji (wiem, ze malo - ale na razie traktuje to wszystko testowo, aby nauczyc sie wszystko w miare sprawnie ogarniac)i nie otrzymalem jeszcze zadnej oceny. Jest sens upominac sie?

Z gory dziekuje za pomoc 🙂

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Knowhere
#21 Demiurg#

@accadia 1. Pod warunkiem, że kupujący też ma smarta.

PS Za glonojady łapka w górę😂

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów