Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z tego co mi wiadomo, aby moc udostepnic Smart jako sprzedajacy nalezy oferowac dwa sposoby-punkty odbioru paczek. Posiadam na chwile obecna wylacznie paczkomaty, poniewaz dopiero jestem w trakcie podpisywania umowy z DPD oraz Poczta.
Jakie bylo moje zdziwienie, gdy na moich licytacjach pojawilo sie nagle oznaczenie Smart. Na dodatek nie robilem zadnych zmian w cennikach - wszystko wlaczylo i ustawilo sie automatycznie.
Czy tam powinno byc, czy jednak powiniennem dostac jakies powiadomienie i samemu zadecydowac ktore oferty maja miec Smarta. Klient juz dokonal zakupu - a moze sobie np. nie zyczylem, aby dana oferta miala Smarta.
P.S. Paczkomat-Smart - nie place nic Allegro za wysylke. Rozumiem, ze na paragon powiniennem nabic wylacznie sam towar?
Jesli8 nie chcesz aby oferta była ,,smart ,, musisz zmienić koszt przesylki na wyższy niż wymagany . Innego wyjścia nie ma .
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/kategoria/allegro-smart
cytuje drugi warunek
"lub
Drugi warunek
jedna z powyższych metod dostawy w cenie nie wyższej, niż te podane w tabeli oraz udostępnij numer śledzenia przesyłki w Allegro dla przynajmniej 50% transakcji z ostatnich 30 dni."