Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Sprzedałem przedmiot na allegro i wysłałem paczkę przez inpost podałem wszystkie informacje jego, i on odebrał ją ale ja nie mam za nią pieniędzy! Proszę o pomoc.
@Client:126941525 Wysłałeś nie otrzymawszy zapłaty? Czy może to było za pobraniem? Za mało danych podajesz.
Tak, to było za pobraniem
@Client:126941525 Kasa z pobrania nie przychodzi od razu, to trwa ze 2-3 dni robocze, albo i dłużej. Ale warto się upewnić w trackingu, czy na pewno dobrze wszystko wysłałeś. Pobranie powinno być uwidocznione w danych przesyłki
A co jak minie te 2-3 dni albo dłużej i nie dostanę pieniędzy to co wtedy?
@Client:126941525 Wysylka poza Allegro, na AL tylko masz etykietę InPost I one box, zakup za pobraniem= podałeś konto do przelewu? zaznaczyłeś na paczce że to pobranie? Jak nie to kupujący dostał paczkę nie musiał niczego płacić.
Coś tu jest nie tak. Przez allegro na lokalnym nie wygenerujesz etykiety za pobraniem. A jeśli ją bezpośrednio przez inpost wygenerowałeś to powinieneś ścigać inpost, bo to oni kasę mają. Chyba, że coś pomyliłeś i to jednak nie była pobraniówka to kasę powinieneś mieć w zakładce finanse i sobie ja po aktywacji konta do wypłat samodzielnie wypłacić.
A tak w ogóle to wiesz, ze inpost kasę przesyła średnio w 5 dni roboczych?
Dzwoniłem już do inpost i powiedzieli mi że mam kontaktować się z sprzedawcą. Skontaktowałem się i powiedział że zapłacił i wszystko u niego gra. A tak wogóle minęło już 2 dni od sprzedania
To żeś pojechał. Mówiłam średnio 5 dni ROBOCZYCH!!! I miałeś o tym informacje przy szykowaniu etykiety, gdzieś to tam pisało. Pamiętam, że nawet nie musiałam szukać tej informacji.