anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

sprawa reklamacyjna

oldzi03
#8 Zapaleniec#

Czy tylko ja się spotykam z tak nie miła obsługą użytkownika?

Wiem, że od tych ludzi nie mogę zbyt wiele wymagać ponieważ są to zazwyczaj osoby zatrudnione w firmach zewnętrznych jednak Pani Joanna dała popis swoich umiejętności.

Otrzymałem informacje od działu reklamacji, że istnieje szansa na wyjście z zaistniałej sytuacji dobrze.

Poprosiłem więc aby została utworzona wiadomość do działu reklamacji w celu przesłania nowych dowodów jak i informacji. Poprzedni konsultant dwa dni temu poprosił mnie o treść takiej wiadomości aby następnie mógł ją wysłać. W dniu dzisiejszym ją wysłałem w odpowiedzi na prośbę konsultanta.

Na wiadomość odpisała Pani Joanna, która w 3 sekundy podsumowała moją wiadomość, która nie była skierowana nawet w jej stronę.

Napisałem więc Pani Joannie, że w sprawie pojawiły się nowe dowody i z miłą chęcią chciałbym je przekazać działu reklamacyjnemu, tym bardziej, że Pani Joanna sama może przeczytać i zobaczyć, że dział reklamacyjny wysłał mi informację z możliwością rozwiązania.  Jednakże po mojej wiadomości nastała grobowa cisza i niestety już nie otrzymałem ponownej wiadomości od Pani Joanny.

Werdykt: wiadomość nie zostanie przekazana do działu reklamacji bo Pani Joanna ma takie widzi mi się. Po prostu kabaret :D! 

I przy okazji gdzie mogę zgłosić skargę na konsultanta :)?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

Napisz jeszcze raz w poniedziałek.
W weekend mają weekendowych pracowników i sprawy są załatwiane różnie. Parę osób tutaj zwracało na to uwagę.

oznacz moderatorów