Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę ustawić taką funkcję podczas sprzedaży "Możesz kupić tylko 1 sztukę!
Ta oferta jest limitowana. Rozumiem"?
Chodzi dokładnie o to aby klient podczas zakupu mógł włożyć do koszyka tylko jedną sztukę kupowanego towaru mimo że dostępne jest np 100szt.
Też chętnie się dowiem.
@galakorz Takiej opcji chyba nie ma, ale sprzedawcy radzą sobie inaczej.
W opcjach wysyłki ustawiają normalną cenę wysyłki dla 1 szt, bez możliwości więcej niż 1 szt w paczce.
Aby kupić kolejną sztukę kupujący musi ponownie opłacić dostawę bez smart.
@br. Czyli nie chodzi o zakup tylko 1 szt, tylko o kasę. Zapewne jak cena takiego towaru jest np. 2 zł+ koszty wysyłki, to kupi.😁
@LEW433 Kasa to chyba jest z tego niewielka bo jeszcze prowizja od wysyłki dochodzi. Tu chyba chodzi o nałapanie komentarzy od róznych klientów, żeby statystyki podreperować.
Ale ostatnio miałam taką sytuację, że kupiłam robot kuchenny. Tydzień później chciałam kupić drugą sztukę dla mamy i pojawił się komunikat, że jest limit 1 zakup na 1 użytkownika.
Też tak mam, sprawdź czy nie ma udziału w allegro ceny albo wyłącz smart
Bywa tak czasem że jakieś sklepy sieciowe robią promocje dla klientów ale zezwalają na zakup pojedynczych sztuk aby towar nie poszedł do wtórnego handlu a klienci którzy potrzebują więcej robili zakupy bezpośrednio w takim sklepie bez oddawania prowizji.
Hej!
W strefie okazji możesz manipulować liczbą sztuk dostępna dla jednego kupującego.