Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy prawdą jest że po 30 czerwca 2020 roku będzie można sprzedawać na allegro na koncie prywatnym ?
@Client:54755581 Na Allegro sprzedawać na koncie prywatnym można od początków jego istnienia 🙂
Ale było w planach że można tylko do 30 czerwca a później po tej dacie tylko i wyłącznie na allegro lokalnie. I czy jest prawda że będzie można w dalszym ciągu sprzedawać na koncie prywatnym na normalnym allegro a nie lokalnym
tak kamcia, ale miałobyć to do czerwca, okazało się, że jednak nie ma okresu przejściowego i nadal można wrzucać na allegro jako prywatni 🙂 @Client:54755581, bez limitu narazie 😛
@konto zamknięte I tylko kasa kasa a ja 🍦
@LEW433, lwiczki i kasacja 😄
@konto zamknięte Domyśliłam się o co chodzi, ale tak to sformułował że musiałam 🤣
@Kaliope_Brzeg, taka śmieszna Kamcia że hoho 😄 <przytula> 🤗
@konto zamknięte Gdzie było jakieś info, że okres ochronny... tfu, przejściowy jednak nie zakończy się 30 czerwca?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
hmm.. support mi tak powiedział na czacie 😮
To fajnie ze strony allegro, że tak ważnych rzeczy nie zapominają ogłosić wszem wobec:]
@Knowhere Informowaliśmy o tym w wiadomościach mailowych do wszystkich kupujących i sprzedających 28 kwietnia. Informacja o zmianach jest również prezentowana w naszych Aktualnościach.
@_HolaOla_ Rzeczywiście, jest (w mejlu z 28. kwietnia), mea culpa. Niemniej jednak trzeba było sobie kliknąć w "would you like to know more?" (#pdk😁), żeby wpaść na trop tej informacji.
IMHO, tak ważne kwestie jak zmiana dot. okresu przejściowego powinna być na planie pierwszym albo i mieć oddzielną przypominajkę w aktualnościach.
Nadal pozostaje otwarte pytanie: czy z konta niefirmowego będzie można wystawiać oferty po 30. czerwca?🤔
@Knowhere Ja dostałem informację, że nie ma daty granicznej do kiedy.
W mojej ocenie to na razie nie ma takiej daty, gdyż sami testują rozwiązana na użytkownikach. Najpierw chcieli oddzielić firmy od prywatnych, później do prywatnych na Lokalnie dołożyli firmowych. Teraz mówią że nie ma rozdziału na razie.
@Knowhere Masz na myśli wystawianie ofert z konta prywatnego na Allegro?
@_HolaOla_ Yup;]
@Knowhere Nic się tutaj nie zmienia, wszystko działa jak dotychczas, czyli nadal będzie to możliwe.
@_HolaOla_ - troszkę już się gubię w tym wątku (i innych które przeglądam).
Może w punktach będzie prościej i inni też dostaną jasną odpowiedź:
Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂
@Mmabatho Tak będziesz mógł
Nie Ty jeden się gubisz.
Jestem przyzwyczajona do tekstów pełnych kwiatków typu "irrelewantność" czy "przepisy intertemporalne", ale tutaj sobie często nie radzę.
Wygląda na to, że Lokalny Niewypał zakończy swój smętny żywot szybciej niż się ktokolwiek spodziewał. Oby prowizja od wysyłki podzieliła jego los, czego wszystkim życzę 🙂
Tak, wszystkim, Allegro też - bo i dla nich tak będzie lepiej.