Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedałem produkt, i przed zapakowaniem go ulegl uszkodzeniu. Kupujący się domaga produktu. Co zrobić w tej sytuacji, pieniędzy nie wziąłem bo miala byc wysylka pobraniowa.
@kwoj779 kwiatki, szampan, przeprosiny i zapomnieć, jak nie masz innego w zamian to tego nie przeskoczysz 🙂
Nic nie zrobisz, nawet pewnie prowizji nie odzyskasz, bo brak finalizacji nastąpił z Twojej winy. Kupujący może się domagać wysyłki, ale tylko sąd może Cię do tego zmusić, a kupujący do sądu raczej nie pójdzie. Napisz mu co się stało i na tym zakończ temat.
Juz nie chodzi o tą prowizje, bo ja zapłacę, tylko bardziej o fakt bo straszy mnie ze zglosi mnie do allegro. No ale dzieki
@mr_oma Dlaczego w tym wątku nie widać mojego postu, choć został dodany?
@xyz96 jest widoczny jeśli chodzi o to:
"Nic nie zrobisz, nawet pewnie prowizji nie odzyskasz, bo brak finalizacji nastąpił z Twojej winy. Kupujący może się domagać wysyłki, ale tylko sąd może Cię do tego zmusić, a kupujący do sądu raczej nie pójdzie. Napisz mu co się stało i na tym zakończ temat."
Ale ja go nie widzę. Mam wyświetloną ilość 5 odpowiedzi, a widzę 4.
@xyz96 jest widoczny
Dla mnie nie jest widoczny. To nie pierwszy taki przypadek.
@xyz96 wyczyść lub zmień przeglądarkę
Już jest widoczny bez żadnego czyszczenia. Stał się widoczny po tym, jak autor wątku oznaczył post jako rozwiązanie problemu. Taka ciekawostka przyrodnicza.
Może niechcący go zgłosiłaś i ukryli przed Tobą 😄 Bo może te zgłaszane są tylko ukrywane dla zgłaszającego a nie usuwane 🤣 😉
Tak szukam, szukam i też nie widzę 😄 Forum coś przed nami ukrywa
@xyz96, wystąpił problem techniczny po naszej stronie. Twoja wiadomość jest już widoczna. 🙂
@mr_oma 🙂
@kwoj779 Wyślij zdjęcia kupującemu jeśli już napisałeś co się stało i zapytaj czy chce nadal zakupić uszkodzony, bezwartościowy nadający się na śmietnik 😄
Może Ci nie wierzy, ze uległ uszkodzeniu 😉