anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tabele rozmiarów dodawanie

sklepChaba
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry.

Jak doczytałem to wstawiając zdjęcia z tabelą rozmiarów wiem, że nie mogę opisywać słownie przy zdjęciu szerokośc, obwód itd, ale jak to się ma do opisów w samej tabeli ?  

Te górne opisy przy zdjęciu  out, a te w tabeli bo myślałem, że też nie można ale jak robiłem zmianę w katalogu produktu i zgłosiłem taką tabelą do usunięcia to pracownik allegro uznał że jest ok i nie usunął . 

Tabela wymiarów - Szelki Guard Comfort Fresh - Bordo (1).jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @sklepChaba! Opisy w samej tabeli są okej, natomiast tabela rozmiarów powinna być w osobnej zakładce.  Możesz wybrać odpowiedni szablon uzupełnić dane, a później dodawać je podczas wystawiania oferty lub grupowo w zakładce Mój asortyment, a zmiana spowoduje aktualizację w każdej ofercie, do której masz dodaną tabele rozmiarów 🙂  
Tutaj znajdziesz więcej informacji na temat tej zakładki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklepChaba
#8 Zapaleniec#

Tylko dodając tą tabelę w oddzielnej zakładce klienci jej nie potrafią znaleźć 🙂 i piszą w sprawie wymiarów 🙂 .  Dodając samą taką tabelę w opisie łamie regulamin tak ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklepChaba przepraszam, że chwilę czekałeś, ale upewniałam się, czy będzie okej. 
Możesz dodać tabelę do galerii, ale jednak nie może tam być żadnych napisów, czyli powinna wyglądać tak: 

la_nika_1-1737384192411.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@la_nika  to nie przejdzie, tutaj jest literka 😉

alll2.png

oznacz moderatorów

sklepChaba
#8 Zapaleniec#

Jak w takiej tabeli opisać czego dotyczy dany wymiar 🙂  Czy po tych poprawkach wygląda dla Pani to czytelnie i nie znając produktu byłaby w stanie Pani odczytać interesujące wymiary ? Jeszcze tu jest mniej, ale np inny rodzaj szelek ma podany obwód w szyi oraz w klatce i długości paska mostkowego oraz grzbietowego 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklepChaba to jest oczywiście taka robocza wersja, można to zrobić staranniej. 
To nie ja ustalam zasady, więc to czy ja uważam, że jest to czytelne czy nie, nie ma tutaj znaczenia 😞 na zdjęciach w galerii nie może być napisów, więc musimy się tego trzymać. 
Na Twoim miejscu uzupełniłam zakładkę Tabela rozmiarów oraz dodała zdjęcia w galerii zgodne z regulaminem (czyli bez napisów).  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@sklepChaba  Allegro dba o twoje punkty, im więcej masz pytań i szybkich odpowiedzi tym więcej punktów zbierzesz 😁

oznacz moderatorów