Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
Jak to jest z terminem płacenia za rachunek by uniknąć blokady sprzedaży? Czy wpłata ma być wykonana ostatniego danego miesiąca czy 14 dnia miesiąca następnego? Zapis w regulaminie jest dla mnie dwuznaczny.
Termin płatności jest do 14 dnia miesiąca, ale blokadę nakładają wtedy, gdy nie zapłacisz do końca miesiąca.
Czyli jak nie zapłacę dziś to konto o północy będzie zablokowane?
@Oddz1 W momencie kiedy masz zablokowane konto to musisz zapłacić WSZYSTKO co masz zaległe a nie tylko dany miesiąc. saldo musi być : zero. Nie nie odblokują natychmiast. Księgują dopiero w poniedziałek, to przy pomyslnych wiatrach wtorek...
@pinsplash Jak się płaci blikiem, kartą albo szybkim przelewem, to blokada schodzi w kilkanaście minut.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
W porządku rozumiem. Ale dalej to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Nie mam zablokowanego konta zawsze płacę ostatniego z tym ze sie trochę zakręciłem i zapłacę dopiero w poniedziałek czyli 3.08 taka kwotę jaka mam do zapłacenia. Ale boję sie ze zablokują mi sprzedaż i nie będą się wznawiać aukcję (licytacje)
Jeśli nie zapłacisz do ostatniego dnia miesiąca (w tym dniu pieniądze muszą zasilić konto Allegro) sprzedaż będzie zablokowana.
Jakiej innej odpowiedzi oczekujesz, że możesz zapłacić 3 sierpnia bez nałożenia blokady? Nie możesz.
Oddz1 TERMIN PŁATNOŚCI MASZ NA FAKTURZE . 14 DANEGO MIESIĄCA ŚRODKI MAJĄ SIĘ ZNALEŚĆ NA KONCIE ALLEGRO .