anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tworzenie zestawów jest niemożliwe nie działa przycisk Zapisz

MAMY ROZWIĄZANIE!
-PRORIDE-
#12 Orędownik#

Dlaczego jak chcę stworzyć zestaw produktów to nie działa przycisk Zapisz na dole strony ? Uzupełniłem wszystkie pola oferty nawet te opcjonalne i nic to nie daje. Nie działa przycisk zapisz. Klikam w niego z 50 razy i nic się nie dzieje. Mogę kilka razy tworzyć ten sam zestaw i i nic się nie zapisuje. Tragedia. Problem jest z każdą ofertą jaką chcę zrobić w zestaw. Raz mi się tylko udało zapisać zestaw po jakimś setnym kliknięciu w przycisk zapisz. Nawet podglądu stworzonego zestawy oferty nie można zrobić bo wyświetla komunikat "Nie można wyświetlić podglądu - Sprawdź wszystkie dane w formularzu i spróbuj ponownie."

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@-PRORIDE- czy wyświetla ci się przy okazji jakiś komunikat błędu, czy po prostu strona nie reaguje na kliknięcie w [zapisz]? Jesteś w stanie przesłać zrzut ekranu? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
-PRORIDE-
#12 Orędownik#

Nie ma komunikatów przycisk zapisz nie działa jedynie przy próbie zapisania zestawu oferty. Przy edycji oferty pojedynczej zapisz działa.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@-PRORIDE- już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
-PRORIDE-
#12 Orędownik#

Chyba naprawili bo działa 😎

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @-PRORIDE-, tak, z informacji które otrzymałem, problem nie powinien już występować 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów