Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego jak chcę stworzyć zestaw produktów to nie działa przycisk Zapisz na dole strony ? Uzupełniłem wszystkie pola oferty nawet te opcjonalne i nic to nie daje. Nie działa przycisk zapisz. Klikam w niego z 50 razy i nic się nie dzieje. Mogę kilka razy tworzyć ten sam zestaw i i nic się nie zapisuje. Tragedia. Problem jest z każdą ofertą jaką chcę zrobić w zestaw. Raz mi się tylko udało zapisać zestaw po jakimś setnym kliknięciu w przycisk zapisz. Nawet podglądu stworzonego zestawy oferty nie można zrobić bo wyświetla komunikat "Nie można wyświetlić podglądu - Sprawdź wszystkie dane w formularzu i spróbuj ponownie."
@-PRORIDE- czy wyświetla ci się przy okazji jakiś komunikat błędu, czy po prostu strona nie reaguje na kliknięcie w [zapisz]? Jesteś w stanie przesłać zrzut ekranu?
Nie ma komunikatów przycisk zapisz nie działa jedynie przy próbie zapisania zestawu oferty. Przy edycji oferty pojedynczej zapisz działa.
@-PRORIDE- już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Chyba naprawili bo działa 😎
Cześć @-PRORIDE-, tak, z informacji które otrzymałem, problem nie powinien już występować 🙂